Ceasuri bărbătești, accesorii de nelipsit din „arsenalul” reprezentanților sexului puternic

Categorie: Trenduri si statistici

De la modelele digitale de plastic până la luxoasele branduri elvețiene, opțiunile sunt nelimitate atunci când vine vorba de ceasuri bărbătești. Aceste accesorii atât de practice, dar și elegante, pentru folosința lor de zi cu zi, au devenit un semn de potențare a imaginii noastre în ochii celorlalți.

Ceasuri bărbătești – oferte online

Chiar dacă au apărut și o mulțime de smartwatch-uri, un ceas clasic este un „must” pentru cei mai mulți dintre bărbați. Cum alegem, însă, un ceas pentru bărbați potrivit?

1. Stabilește un buget

Mai întâi trebuie să ne decidem cât de mult vrem să cheltuim pentru un ceas de bărbați. Ceasurile sunt accesorii care îmbunătățesc aspectul și imaginea unui bărbat fără prea mari eforturi. Ceasul este o extensie a personalității și stilului celui care-l poartă. Ceasurile bărbătești pot fi foarte scumpe, dar în orice categorie de preț se găsesc variante pline de prestanță și stil. Ceasornicarii spun că un bărbat trebuie să cheltuiască tot ceea ce își poate permite pentru un ceas. De aceea, pentru un ceas de calitate, merită efortul să faci economii și să aștepți momentul ideal.

Ceasuri bărbătești – oferte eMAG

Totuși, există situații când e mai bine să cumperi mai ieftin. Dacă nu te deranjează să fie o replică sau preferi un ceas digital, rezistent la apă, poți obține un ceas decent pe bani mai puțini. Aceste ceasuri sunt foarte practice, dar nu sunt pentru colecționari. Totul e să decizi ce așteptări ai de la un ceas pentru bărbați.

2. Decide-te asupra unui stil

Cunoaște-ți stilul. La fel ca în orice alt domeniu, tendințele vin și trec și în domeniul ceasurilor de bărbați. Dacă prieteni de-ai tăi decid că ceasurile galbene sunt la modă acum, poate că tu nu crezi la fel. Gândește-te ce tip de ceas se adaptează mai bine propriului tău stil și cum să faci pentru ca această investiție să dureze ani. Experții susțin că tocmai rezistența în timp este ceea ce ar trebui să fie principala calitate căutată la un ceas.

Ceasuri bărbătești – oferte

Ceas barbati emag.ro

De aceea, ceasurile clasice sunt recomandările acestora. Moda lor nu va trece niciodată. Evident, cel mai important este să-ți placă ție, dincolo de gusturi și tendințe. Este unul dintre puținele lucruri asupra cărora vei fi proprietar pentru mult timp.

3. Mecanic, electronic sau cu cuarț?

Un alt aspect important la ora alegerii de ceasuri bărbătești este mecanica funcționării acestora. Acest detaliu are mare influență asupra prețului unui ceas, însă. Ceasurile se pot împărți în două mari categorii: mecanice și electronice. Ceasurile cu cuarț sunt un fel de categorie intermediară între cele două.

Ceasuri bărbătești eMAG.ro


Alte articole