Ceaiuri delicioase pentru elevii care isi iau micul dejun

Categorie: Comunicate de presa

Ceaiuri delicioase pentru elevii care isi iau micul dejun

 

Sursa foto: MomJunction.com

 

Inceperea scolii implica o conduita si un program bine pus la punct al elevilor. Febra cumparaturilor de rechizite se sfarseste in timp scurt, ramane apoi prioritara realizarea temelor, pentru care parintii intreaba si isi verifica copiii. Pentru ca elevul sa aiba un randament ridicat, subiectul despre inceperea scolii ar trebui sa puna accent pe sanatatea copilului. Astfel, micul dejun este necesar sa ocupe un rol esential in ritualul fiecarui elev.

Parintii au misiunea, in primul rand, sa se asigure ca masa de dimineata nu lipseste, asadar alimentele sanatoase alaturi de o cana de ceai. Magazinul online ArtaCeaiului a lansat o categorie de ceaiuri speciale pentru cei mici, fara teina, ceaiuri delicioase de fructe.

De ce copiii trebuie sa manance dimineata? Este unul dintre cele mai importante lucruri pe care un copil le face intr-o zi. Cercetarile au demonstrat ca un mic dejun sanatos influenteaza in mod pozitiv functia creierului si nivelul de energie, ceea ce este extrem de important pentru copiii de varsta scolara. Magazinul online ArtaCeaiului incurajeaza pregatirea atenta a micului dejun la care sa se alature o cana generoasa de ceai. Ceaiurile pentru copii dorim sa elimine complet bauturile carbogazoase care ii tenteaza. Gama de ceaiuri pentru cei mici au arome variate de capsuni, ananas, banane, piersici, caise si pot fi consumate atat calde, cat si reci, atat dimineata dupa micul dejun, cat si intr-o sticluta la pachet.

Copiii care renunta la micul dejun sunt mai obositi, iritabili sau nelinistiti pana dimineata tarziu. A lua masa de dimineata inseamna o sursa buna de nutrienti importanti precum calciu, fier, vitamina B, dar si proteine si fibre. Micul dejun contribuie totodata si la mentinerea unei greutati sanatoase pe tot parcursul vietii. Cresterea obezitatii in randul copiilor se datoreaza de regula lipsei obiceiurilor alimentare sanatoase in multe dintre familii.

Foarte important este ca micul dejun ajuta functia cognitiva, studiile au aratat ca mancatul dimineata imbunatateste nivelul de memorie si de concentrare, astfel elevul va fi mult mai atent la ore.

Magazinul online Arta Ceaiului propune un ceai gustos dupa micul dejun, astfel ca doreste sa incurajeze copiii care mananca inainte de a pleca la scoala. Sortimentele de ceai dedicate lor au nume precum: Capsuni jucause (mere, pere si capsuni), Casuta Piticilor (ananas si banane), Spaima Zmeilor (cirese si banane), Casuta din Padure (merisor si capsuni), Scufita Roz (coacaze si capsuni) s.a.

Magazinul online Arta Ceaiului pune la dispozitie o gama variata de ceaiuri produse intr-o fabrica moderna, localizata in Germania, ce dispune de echipamente si fluxuri tehnologice de ultima generatie, astfel incat sa se garanteze pastrarea proprietatilor si aromelor ceaiurilor pe durata intregului lant de productie.

Arta Ceaiului s-a nascut din pasiunea pentru ceai!

 


Preluat de pe www.livepr.ro – Ceaiuri delicioase pentru elevii care isi iau micul dejun


Alte articole

Adauga comentariu