Ce sunt produsele refurbished si de ce sa le alegi?

Categorie: Comunicate de presa

In momentul in care aud sau citesc despre laptopuri refurbished, oamenii fie nu stiu exact la ce se refera, fie le asociaza cu laptopurile second hand. Cu toate ca unele laptopuri refurbished au mai fost folosite, acestea nu sunt considerate second-hand deoarece trec printr-un proces de verificare si reconditionare, recapatandu-si performantele aproape la capacitatea initiala.

De obicei, acest proces este efectuat de un specialist IT si vizeaza atat modul de functionare, cat si aspectul estetic, fiind astfel similare produselor noi. Avantajul este insa pretul, care este considerabil mai mic decat in cazul variantelor noi ale aceluiasi produs. Astfel ca cei care doresc sa isi cumpere un laptop ieftin, dar performant, pot vizita magazinul online It-Sh.ro.

Cum devin laptopurile folosite laptopuri refurbished?

Laptopurile vandute ca produse refurbished provin, in general, de la companii care le-au achizitionat si folosit in regim de leasing, fie din showroom-uri, in care au fost expuse pentru prezentare. Astfel ca desi sunt considerate produse folosite, acestea nu sunt considerate second-hand.

Laptopuri refurbished | Calculatoare refurbished | It-Sh.ro

laptopuri refurbished

Aceste laptopuri sunt returnate vanzatorului sau producatorului, care le va verifica si reconditiona, apoi le va repune in vanzarea ca si produse refurbished. Acest proces are rolul de a le face pe acestea sa respecte toate standardele de calitate impuse de producator.

Cei care au nevoie de un device performant, dintr-o generatie actuala, dar la preturi avantajoase, trebuie sa stie ca la IT-SH pot gasi atat laptopuri, cat si calculatoare refurbished. Astfel ca si cei care prefera utilizarea unui computer stationar au posibilitatea de a-si gasi produsul dorit.

De ce ar trebui alese produsele refurbished?

Pentru cei care prefera un laptop sau calculator nou, datorita faptului ca sunt dintr-o generatie actuala, urmatoarele motive vin sa ii convinga de faptul ca si cele refurbished pot fi la fel de eficiente. Astfel ca preturile mai mici decat ale unor produse similare noi, performantele ridicate si utilizarea unei tehnologii moderne, toate acestea reprezinta unele dintre cele mai importante motive pentru care oamenii aleg tot mai des produsele refurbished.

Indiferent de tipul de produs refurbished de care au nevoie, magazinul online IT-SH este locul ideal unde pot fi gasite.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ce sunt produsele refurbished si de ce sa le alegi?


Alte articole