Ce spune un chef după 20 de ani de antreprenoriat: Nu cred că ar avea rost să o luăm de la capăt într-un moment precar al pieţei muncii, al politicului, al legislativului. Restaurantul Bistro de l’Arte din Braşov a fost deschis în 2003

8 ianuarie 2020

Contextul economic şi politic marcat de imprevizi­bi­litate este o potenţială piedică în calea antreprenorilor care vor să pornească o afacere în acest moment, după cum sugerează Oana Coantă, proprietara restaurantului Bistro de l’Arte din Braşov.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Ce spune un chef după 20 de ani de antreprenoriat: Nu cred că ar avea rost să o luăm de la capăt într-un moment precar al pieţei muncii, al politicului, al legislativului. Restaurantul Bistro de l’Arte din Braşov a fost deschis în 2003".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro