Ce se ascunde în spatele termenilor și condițiilor ofertelor de bonus ale cazinourilor

Categorie: Entertainment

Află ce se ascunde în spatele termenilor și condițiilor unei oferte de bonus a unui cazinou, ce înseamnă și de ce sunt importanți acești termeni și condiții.

Bonusurile cazinoului explicate

Orice platformă digitală, așa cum este casino online Vulkan, le oferă jucătorilor care se înregistrează diverse bonusuri și oferte. Acestea reprezintă una dintre modalitățile de interacțiune între cazinou și membri, în fapt, o relație comercială de pe urma căreia ambele părți se aleg cu anumite avantaje.

Fiecare bonus este condiționat de o serie de termeni și condiții, care, în multe cazuri, transformă bonificația doar într-un text și nu într-o oportunitate de câștig pentru cei implicați. Așa că, de multe ori, în spatele acestor condiții și termeni se pot afla ascunse alte interese, ceea ce ne-a determinat ca în articolul de astăzi să abordăm acest subiect.

Bonusul – instrument de marketing al cazinoului sau avantaj real pentru jucători?

Înainte de a se transforma într-un avantaj pentru jucători, bonusul oferit de orice cazinou are rolul de a-i determina pe aceștia să devină membri ai respectivului site. Ceea ce îl poziționează drept un instrument de marketing în lista modalităților de atragere de noi jucători. Ulterior, în funcție de termenii și condițiile implicate, un bonus poate să se transforme într-o sursă de beneficii pentru jucători.

Tipuri de bonusuri oferite de platformele online de cazinou

Un bonus constituie o formă de acordare a unor sume de bani sau a altor beneficii unui jucător sau membru al cazinoului ca urmare a realizării de către acesta a anumitor acțiuni. Beneficiile obținute de jucător/membru sunt reprezentate de sume de bani, rotiri gratuite, rotiri reale și acces la anumite jocuri, evenimente sau extrageri organizate de cazinou. Există o serie de bonusuri care sunt populare pe site-urile de cazinou:

 • Bonusul fără depunere – se acordă unei persoane urmărindu-se transformarea acestuia într-un membru înregistrat sau care deja figurează ca membru (pentru îndeplinirea anumitor acțiuni – verificarea identității, pentru ziua onomastica ori de naștere, pentru că a jucat anumite jocuri recomandate de cazinou etc).
 • Bonusul de bun venit – este o bonificație acordată la înregistrare, individualizat, disponibil o singură dată, pentru primul depozit constituit (ori pentru un set de depuneri consecutive, precum Vulkan Vegas bonus) și care poate fi condiționat de efectuarea unei depuneri minime.
 • Bonusul de reîncărcare – acordat jucătorului pentru că și-a realimentat contul de joc.
 • Bonusul de mobil – oferit membrului care și-a descărcat și instalat aplicația mobilă a cazinoului ori a accesat varianta pentru mobil a platformei.
 • Bonusul de recomandare – un bonus care se oferă membrului care promovează cazinoul și în urma căruia cazinoul înregistrează alți membri care efectuează depuneri.
 • Bonusul de loialitate – se acordă în cadrul programelor de fidelitate, cunoscute și sub denumirea de programe VIP. Constituie unul dintre cele mai avantajoase bonusuri pe termen lung, pentru că include mai multe avantaje precum bonus pentru ziua de naștere, bani înapoi sau bonus de reîncărcare.
 • Bonusuri exclusive – așa cum este Roata Norocului, un bonus care oferă aleatoriu puncte VIP, multiplicatori de câștig sau bani cash.
 • Rotiri gratuite – recompensă pentru alimentarea contului sau ca urmare a accesării unor bonusuri fără depunere sau a anumitor jocuri într-un interval orar recomandat de către cazinou.
 • Bonusul pentru utilizarea unei metode de plată indicate de cazinou – anumite platforme le oferă membrilor opțiunea folosirii unei modalități de plată care să le acorde un anumit procent din depozit.
 • Bonusul pentru jocurile anumitor furnizori – este un tip de bonificație acordat în colaborare cu anumite producători de jocuri.
 • Bonusul high roller – acordat în general jucătorilor care alimentează în mod frecvent contul de joc și care mizează sume mari atunci când joacă într-un cazinou.

Platformele online de cazinou pot opta pentru acordarea unor bonusuri personalizate pentru anumite categorii de membri, acestea fiind disponibile prin email sau după contactarea serviciului de clienți al site-ului.

Termenii și condițiile bonusului – clauze obligatorii, nu recomandări!

Aceștia nu trebuie confundați cu condițiile și termenii cazinoului, pentru că sunt niște clauze specifice și aplicabile numai în cazul bonusurilor. Au caracter obligatoriu doar în momentul în care membrul a activat bonusul respectiv. În momentul în care sunt consultați termenii și condițiile unui bonus, jucătorul poate afla o serie de informații foarte utile (avantajul este că pot fi verificați înainte de accesarea bonusului):

 • Persoana care poate accesa promoția – deținătorul contului de joc;
 • Secțiunea cazinoului unde este valabil bonusul și jocurile permise– se specifică dacă bonusul poate fi utilizat în toate jocurile de cazino sau doar în unele dintre ele (menționându-se și care sunt aceste jocuri, dacă este vorba despre un anumit joc sau categorie);
 • Valoarea minimă și maximă a sumei care trebuie depusă;
 • Dacă este necesar un cod de bonus pentru activarea ofertei;
 • Cerințele privind rulajul sumei – se specifică de câte ori este necesară rularea sumei și dacă rulajul se referă doar la bonus sau și la suma depusă;
 • Intervalul de valabilitate a ofertei – se prezintă perioada maximă până la care este valid bonusul din momentul în care acesta a fost activat;
 • Suma maximă care poate fi obținută cu acest bonus;
 • Miza maximă permisă per pariu cu acest bonus;
 • Nivelul de contribuție al bonusului în cazul anumitor categorii de jocuri.

Pentru a fi considerați avantajoși termenii unui bonus trebuie să fie cât mai accesibili jucătorului, atât în privința cerințelor de rulaj, cât și a celorlalte caracteristici. Încălcarea în orice mod a termenilor și condițiilor va atrage anularea recompensei. Alegerea unei platforme de cazinou trebuie realizată prin raportare la acești termeni, în caz contrar, niște condiții greu de îndeplinit, echivalând cu imposibilitatea jucătorului de a se bucura la maxim de jocurile de pe site.

Fiecare cazinou își arogă dreptul de a-și stabili propriile condiții de bonus, dar și jucătorul își poate selecta platforma în funcție de bonusurile oferite și de calitatea acestora. Termeni și condiții acceptabile înseamnă și bonusuri mult mai ușor de obținut, așa că, atunci când te vei orienta către un anumit cazinou, ține cont de acești factori!

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole