Ce şanse are industria restaurantelor să se reconfigureze conform regulilor de distanţare socială? Cel puţin 40% dintre businessuri nu vor supravieţui. Care este planul în trei etape pentru deschiderea restaurantelor

30 aprilie 2020

Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie (SRM), a afirmat la începutul săptă­mânii că restaurantele, mai ales cele care funcţionează în spaţii închise şi nu au terase, vor întârzia cu redeschiderea, în contextul în care după 15 mai se încearcă redeschiderea treptată a economiei.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Ce şanse are industria restaurantelor să se reconfigureze conform regulilor de distanţare socială? Cel puţin 40% dintre businessuri nu vor supravieţui. Care este planul în trei etape pentru deschiderea restaurantelor".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro