Ce probleme mai au nemţii: carnea devine din ce în ce mai ieftină, dar fermierii şi ecologiştii sunt nemulţumiţi. Se propune majorarea taxei de comercializare pe carnea ieftină de la 7% la 19%

4 februarie 2020

Carnea se ieftineşte din ce în ce mai mult în Germania, iar, deşi clienţii au de câştigat de pe urma acestei tendinţe, fermierii şi ecologiştii sunt nemulţumiţi de preţurile reduse practicate de supermarketuri, scrie Deutsche Welle. Guvernul vrea să poarte discuţii cu fermierii şi retailerii.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Ce probleme mai au nemţii: carnea devine din ce în ce mai ieftină, dar fermierii şi ecologiştii sunt nemulţumiţi. Se propune majorarea taxei de comercializare pe carnea ieftină de la 7% la 19%".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro