Ce poţi face într-un avion privat? Unii au marcat astfel aniversări cu diferite motive sau şi-au sărbătorit zilele de naştere la mare altitudine, în timp ce alţii preferă să-şi desfăşoare în aer întâlnirile de afaceri. Mai sunt şi aceia care pur şi simplu vor să lucreze în linişte sau să se relaxeze fără a fi deranjaţi. Voi ce aţi face?

Era o dimineaţă ploioasă de la începutul lui aprilie când pe pista aeroportului Băneasa din Bucureşti, fără nicio tresărire, se întindeau semeţe Citation Latitude şi Challenger 650, două avioane din flota NetJets, aduse în România pentru a-şi găsi viitorii proprietari.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Ce poţi face într-un avion privat? Unii au marcat astfel aniversări cu diferite motive sau şi-au sărbătorit zilele de naştere la mare altitudine, în timp ce alţii preferă să-şi desfăşoare în aer întâlnirile de afaceri. Mai sunt şi aceia care pur şi simplu vor să lucreze în linişte sau să se relaxeze fără a fi deranjaţi. Voi ce aţi face?".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro