Ce fel de durere nu trebuie sa ignori?

Categorie: Comunicate de presa

Nu trata superficial luxatiile sau entorsele, chiar si dupa mult timp acestea pot duce la complicatii majore. Mai mult decat atat, nimeni nu poate tolera o durere de umar deoarece disconfortul este mare, iar presiunea poate afecta si alte zone invecinate. Luxatiile de umar sunt cele mai frecvente, urmate de cele ale genunchiului si gleznei, iar acest lucru nu trebuie ignorat, tratamentul la timp in cazul unui traumatism major sau chiar al unor intinderi repetate este necesar pentru a evita instabilitatea multidirectionala. Ortezele pentru umar te pot ajuta sa te refaci mai repede si mai corect.

Cine iti poate recomanda o orteza de umar? Ca orice alt dispozitiv medical, orteza pentru umar se recomanda doar de catre medicul specialist, pentru ca purtarea acesteia incorect, neadecvat, prea mult timp sau fara exercitiile recomandate, aceasta poate dauna, cauza probleme motorii, sau ale muschilor. Alege intotdeauna orteza pentru umar doar la recomadarea medicului ortoped si doar atunci cand este necesara purtarea acesteia.

Adreseaza-te medicului daca te confrunti cu durere persistenta, imposibilitatea de a ridica bratul, senzatie de amorteala sau furnicaturi.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ce fel de durere nu trebuie sa ignori?


Alte articole