Ce faceti daca masina voastra este in service?

Categorie: Comunicate de presa

In cazul in care masina proprie are defectiuni tehnice si a fost nevoie sa fie dusa la un service, soferii trebuie sa caute o solutie alternativa pentru a se deplasa asa cum s-au obisnuit: simplu si usor. O idee ar fi sa se inchirieze un autoturism de la o companie de tipul rent a car Craiova.

WLC pune la dispozitia clientilor o gama larga de masini, din care oricine poate sa aleaga, in functie de nevoi si preferinte.

Cei mai norocosi pot sa gaseasca in flota de masini chiar modelul pe care il detin. Astfel, nu vor simti nicio diferenta si va fi ca si cum isi conduc propria masina.

Unele reparatii auto dureaza cateva zile, pe cand altele se intind pe o perioada mai indelungata. In oricare dintre aceste cazuri, optiunea unei masini de inchiriat Craiova este perfecta. Contractul se face pe o perioada minima de timp (de regula 3 zile) si se poate prelungi in functie de cum au nevoie soferii. In plus, daca se inchiriaza pentru un timp mai indelungat, tarifele pe zi scad. De asemenea, este important de precizat faptul ca fiecare contract poate fi prelungit, atunci cand se anunta contractorul in prealabil si, in acelasi timp, poate fi incheiat mai devreme, in functie de nevoi.

Apelarea la o masina inchiriata presupune ca soferii pot continua sa se bucure de confortul unei masini atunci cand se deplaseaza unde au nevoie: la serviciu, la cumparaturi, in vacanta, fara a fi nevoiti sa foloseasca mijloacele de transport de comun. De exemplu, daca autoturismul propriu se strica exact inainte de Craciun si necesita reparatii, cand va doreati sa ajungeti la munte, aceasta solutie alternativa este una perfecta! Ba chiar se poate inchiria o masina mai buna decat cea proprie: un SUV, de exemplu, care sa aiba tractiune mai mare si o aderenta mai buna pentru drumurile accidentate de munte.

Rezervarile se pot face foarte simplu pe site-ul https://craiovarentacar.ro, acolo unde se gasesc si modelele de masini disponibile sau la numarul de telefon +40762.135.800. Nu este nevoie de plata unui avans in prealabil. Totul se achita atunci cand soferii preiau masina.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ce faceti daca masina voastra este in service?


Alte articole

Adauga comentariu