Ce este un bonus fără depunere la pariuri?

26 aprilie 2022

Bonusurile reprezintă un criteriu foarte important pentru pariori atunci când aleg o casă de pariuri. Acest lucru se datorează faptului că bonusurile sporesc considerabil șansele de câștig. Există mai multe tipuri de bonusuri, de la bani gratuiți la cote mărite pentru anumite evenimente. Unele dintre cele mai căutate bonusuri sunt bonusurile fără depunere. Acest tip de bonus îți oferă șansa de câștiga bani fără a risca banii tăi. Din acest motiv este și cel mai căutat tip de bonus, dar și cel mai rar. Nu sunt multe case de pariuri care oferă bonusuri fără depunere.

Verificarea contului

Un bonus fără depunere la pariuri poate fi sub formă de bani bonus gratuiți sau de freebet. Pentru a putea intra în posesia unui bonus fără depunere, majoritatea caselor de pariuri online cer verificarea contului. Odată ce ai parcurs procesul de înregistrare la una dintre aceste case de pariuri bonus fara depunere, va trebui să îți verifici contul.

Verificarea contului nu este o alegere a casei de pariuri, ci este o obligație impusă de Organizația Națională a Jocurilor de Noroc. ONJN se ocupă cu supravegherea și reglementarea jocurilor de noroc din România. Una dintre regulile impuse  de ONJN este aceea că orice parior care joacă în mediul online este obligat să își verifice identitatea în maxim 30 de zile de la deschiderea contului. În caz contrat, contul pariorului va fi închis și fondurile din contul de jucător vor fi pierdute. Pentru verificarea contului se cer în general câteva documente.

Documentele pariorului

Unele case de pariuri solicită mai multe documente pariorului în anumite situații. În general, pentru a-ți verifica un cont la o casă de pariuri online este necesar să trimiți o copie a actului de identitate. De asemenea, pe lângă actul de identitate, unele case de pariuri îți vor cere și o poză a cardului cu care ai făcut depunerea acoperind anumite date de pe card sau o dovadă a adresei la care locuiești. Dovada adresei la care locuiești poate fi și o scrisoare poștală pe care să apară numele și adresa pariorului.

Condiții de rulaj

Majoritatea bonusurilor fără depunere vin cu anumite condiții de rulaj. Fie că vorbim de freebet sau de bonusuri în bani, banii pe care îi vei primi sunt bani bonus. Acest lucru înseamnă că nu îi poți retrage imediat ce i-ai primit și că trebuie să îndeplinești anumite condiții de rulaj pentru a putea transforma banii bonus în bani reali și pentru a-i putea retrage.

În general, aceste condiții de rulaj nu sunt greu de îndeplinit și necesită să pariezi normal de câteva ori suma câștigată. Aceste condiții se aplică atât la banii bonus obținuți din bonusul fără depunere, cât și la banii câștigați din freebet. Trebuie să știi că verificarea contului poate dura ceva timp. După ce ai încărcat documentele solicitate de casa de pariuri, va trebui să aștepți ca un operator al casei de pariuri să îți valideze documentele. Acest lucru poate dura câteva minute sau câteva ore, în funcție de casa de pariuri. Odată ce contul tău a fost verificat, vei primi bonusul fără depunere.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro