Ce e important la un site de vanzari ...

20 august 2010

In momentul de fata, majoritatea cumparatorilor vor sa fie informati in momentul in care isi achizitioneaza un anumit produs sau servciu, iar achizitia sa fie facuta rapid si facil. Site-urile de e-commerce sunt o astfel de modalitate de a face cumparaturi usor si repede, la care apeleaza din ce in ce mai multi comercianti si utilizatori.
De exemplu, debo.ro este un jucator important de pe piata online in vanzarea electronicelor si electrocasnicelor, unde aproximativ 45 % dintre cumparatori sunt clienti fideli.
Deoarece a inteles cat de important este ce si cum ofera utilizatoruilor sai, debo.ro a dezvoltat vechiul site, creand o noua interfata mult mai atractiva pentru utilizatorii sai, care faciliteaza procesul de decizie pentru achizitionarea unui anumit produs si pentru achizitia in sine.
Noua structura a siteului debo.ro cuprinde informatii extrem de utile despre produse, procesul de achizitie, plasarea comenzii online, service si garantii si modul de livrare.
Una din caracteristicile sale principale este ca ofera descrieri ample despre fiecare produs in parte, astfel incat cumparatorul sa fie corect si complet informat despre alagerea sa. De asemenea, in pagina produsului selectat, va exista o sectiune de review-uri in care clientii pot adauga impresii despre produse si procesul de cumparare.
“Astfel, datorita informatiilor prezentate, noul site va deveni un reper in decizia de a cumpara un anumit produs pentru utilizatori”, sustine Alina Vicol, PR specialist Debo.ro.
Fiind un site user friendly, meniul este mai usor de utilizat, iar informatiile afisate sunt relevante pentru achizitionarea oricarui produs. Interfata pe care o are ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Ce e important la un site de vanzari ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro