Ce beneficii aduce tratamentul cu botox pentru par, aplicat intr-un salon de coafura?

Categorie: Comunicate de presa

Un tratament revolutionar, tratamentul cu botox pentru par aduce numeroase avantaje femeilor care opteaza pentru acesta, fiind aplicat doar de catre specialisti intr-un salon de coafura din sector 1. Nu este posibila aplicarea tratamentului la domiciliu, fiind o procedura destul de complicata care necesita multa atentie si experienta.

Ce este tratamentul cu botox pentru par si care sunt candidatele perfecte care se pot prezenta intr-un salon coafura?

Tratamentul cu botox pentru par este special creat pentru repararea firelor de par uscate, degradate, casante, pentru a reconstrui firul de par de la radacina si pana la varfuri si pentru a preveni caderea parului, uscarea si ruperea acestuia. Mai mult decat atat, efectele tratamentului se vad pana la 6 luni, daca intretinerea este facuta in mod corespunzator.

Hair Botox este un mod revolutionar de regenerare a parului, disponibil inclusiv intr-un salon de coafura din sector 1, astfel incat clientele sa nu fie nevoite sa se deplaseze numai in anumite centre de infrumusetare. Acest tratament ii reda parului rezistenta, naturaletea, stralucirea si finetea.

Candidatele ideale pentru acest tratament nu sunt numai vedetele si persoanele publice, ci si femeile care pun pret pe felul in care arata podoaba lor capilara. Hair Botox este un tratament pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul ars, vopsit, trecut prin tratamente de indreptare, coafare, cu varfuri despicate sau arse.

Beneficiile tratamentului cu botox pentru par

Tratamentul cu botox pentru par aduce urmatoarele beneficii:

  • reconstruirea firului de par;
  • prevenirea ruperii si caderii parului;
  • redarea stralucirii si finetii naturale a parului;
  • cresterea volumului parului;

Salon de coafura din sector 1 | SalonExtensii.ro

salon de coafura din sector 1

  • protejarea firului de par impotriva factorilor externi;
  • hidratarea corecta a parului;
  • mentinerea rezultatelor obtinute pe o perioada indelungatam cu conditia folosirii unor produse profesionale si acasa.

Cat dureaza aplicarea tratamentului cu botox pentru par?

Aplicarea acestui tratament revolutionar pentru par nu dureaza foarte mult, chiar daca este vorba despre o procedura complexa. Specialistii https://www.salonextensii.ro sustin ca durata tratamentului cu botox pentru par depinde de fiecare clienta in parte, insa poate fi vorba de cateva zeci de minute sau de cateva ore bune pentru parul lung si des.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Ce beneficii aduce tratamentul cu botox pentru par, aplicat intr-un salon de coafura?


Alte articole