Cauți cristale și pietre naturale semiprețioase autentice?

10 aprilie 2023

Ești în căutare de pietre și cristale semiprețioase? Craft Mystic ți le poate oferi pe cele mai bune! Craft Mystic este o firmă care vinde pietre și cristale autentice pe care le poți folosi în foarte multe feluri. Dacă ești o persoană spirituală, te vei îndrăgosti de acest magazin și de produsele pe care le oferă.

Aceste pietre și cristale naturale sunt folosite de foarte mult timp în diverse moduri. Ele au anumite caracteristici și proprietăți care îți pot îmbunătăți viața. Poți chiar și tu să evoluezi dacă le folosești așa cum trebuie. Așa că, ce zici? Vrei să afli oferi o șansă cristalelor Craft Mystic?

Cum poți folosi un cristal sau o piatră semiprețioasă?

Pietrele și cristalele semiprețioase sunt folosite pentru a îmbunătăți diferite zone ale vieții. Spre exemplu, dacă ai probleme în dragoste, exista unele cristale care să te ajute în acest sens. Poți folosi cristalele și pentru o mai bună concentrare în perioadele stresante sau pentru claritate mintală.

Niște cristale semipretioase pot alunga energiile negative. Mai mult decât atât, le pot aduce pe cele pozitive în viața ta. Le poți utiliza prin meditație sau chiar în rutinele de masaj. Plasate în cameră în timp ce ți se face masaj, ele pot avea un efect pozitiv asupra ta.

Acestea au un efect vindecător miraculos, mai ales dacă știi cum să le folosești. Craft Mystic are toate soiurile de pietre și cristale, pe care le vinde sub formă de seturi, bijuterii, altare magice și așa mai departe. Dacă vei combina un cristal cu lumânări colorate, va fi și mai bine! Iată care sunt câteva dintre cele mai populare cristale și pietre de la Craft Mystic:

 1. Ametist
 2. Jad
 3. Ochi de tigru
 4. Cuarț roz
 5. Malachit
 6. Obsidian
 7. Carneol

Cele mai populare produse de la Craft Mystic

Craft Mystic are multe produse pe care clienții le iubesc. Multe dintre acestea s-au dovedit a fi benefice și oamenii se bucură de rezultatele lor. Craft Mystic este o firmă expertă în acest domeniu, așa că au ales cele mai bune moduri de a oferi cristale:

 • Bratara reglabila cu tripla protectie din obsidian negru, ochi de tigru si hematit 10 mm - bratara feng shui pentru protectie, noroc si prosperitate – 57 lei per bucată
 • Cristale Naturale si Pietre Naturale Vindecatoare Chakra - Set complet din 34 Piese pentru meditatie, spiritualitate - Selenit, Lapis, Citrine, Ametist – 289 lei per set
 • Set 21 Sticlute cu Mini Cristale si Pietre Naturale pentru Ritualuri Magice si Meditatie – 129 lei per set
 • Colier hexagrama realizat din obsidian negru natural - Cristal care protejeaza de afectarea cu energii negative – 79 lei per bucată
 • Piramida Orgonica cu cristal Ametist si simbolul floarea vietii 8 cm – Pentru energie, vindecarea reiki, echilibrarea chakrelor – 179 lei per bucată

Pietre semiprețioase pe care să le incluzi în rutina ta zilnică

Pietrele și cristalele de la Craft Mystic pot fi incluse în rutina zilnică. Poți să le folosești în rutina de self care sau chiar să le pui în jurul căzii în timp ce îți faci o baie relaxantă. Dar, pentru a avea efectul dorit, trebuie mai întâi să le cureți de energii. Cum faci acest lucru? Există mai multe metode.

Poți în primul rând să le pui sub un jet de apă de la chiuvetă. Apa este un element care curăță foarte bine cristalele. Mai apoi, poți să le îngropi în pământ. Aceasta este o metodă care sigur nu ar da greș. Poți chiar să îl pui în apă cu sare de mare sau cu sare normală.

Lumânări și cristale naturale vindecătoare pentru altarul tău magic

Lumânările sunt cu siguranță un alt element care te poate ajuta. Cum? Acestea merg mână în mână cu pietrele și cristalele. Dacă folosești simultan un cristal și lumânări, rezultatele vor fi și mai bune.

Cristalele te vor ajuta datorită proprietăților lor, iar lumânările vor crea o atmosferă mai propice meditatului sau terapiei. Vei avea un sentiment de pace și liniște datorită lumânărilor.

Cele mai bune cristale și pietre le găsești la Craft Mystic

Craft Mystic este firma care îți va oferi doar produse autentice. Dacă vrei și tu un cristal sau o piatră semiprețioasă naturală, poți plasa o comandă pe craftmystic.ro. Ei au o gamă largă de produse te care te vei îndrăgosti.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cauți cristale și pietre naturale semiprețioase autentice?

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro