Cătălin Grigoriu şi fraţii Pavăl de la Dedeman, care controlează Moldova Farming, investesc peste 1 mil. euro în irigaţii. „Anul 2020 a fost cel mai dificil an din punct de vedere agricol pe care l-am trăit vreodată. Am luat toate măsurile pentru a fi prezenţi în piaţă mulţi ani de acum înainte“

Categorie: Pe scurt, Revista Presei

Cătălin Grigoriu, antreprenorul care deţine împreună cu fraţii Pavăl afacerea din domeniul cultivării cerealelor şi distribuţiei de inputuri agricole, Moldova Farming, din Bacău, spune că anul agricol 2020 a fost foarte provocator, din cauza secetei care a redus semnificativ producţiile la toate culturile, astfel compania va face o investiţie în irigaţii, pentru a-şi eficientiza activitatea pe viitor.

Acest articol publicat in categoria “Revista Presei” poate fi citit integral in “Ziarul Financiar“.
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul – “Cătălin Grigoriu şi fraţii Pavăl de la Dedeman, care controlează Moldova Farming, investesc peste 1 mil. euro în irigaţii. „Anul 2020 a fost cel mai dificil an din punct de vedere agricol pe care l-am trăit vreodată. Am luat toate măsurile pentru a fi prezenţi în piaţă mulţi ani de acum înainte““.

Etichete:

Alte articole