Cat este de important iluminatul de interior?

Categorie: Comunicate de presa

Sursele de lumina din interiorul unei case sunt foarte importante, atat amplasarea si designul acestora cat si tipul sursei de iluminat si lumina emisa de aceasta. Lumina din incapere se afla in stransa legatura cu mobilierul, dimensiunile incaperilor, decoratiunile interioare si lumina naturala disponibila, acestea fiind un aspect foarte importante ce tin de designul de interior. Si tu acorzi o atentie mica surselor de iluminat? Acestea pot modifica designul si nu numai, de aceea este nevoie de o atentie sporita si de un interes mai mare asupra acestui aspect. Iluminatul decorativ scoate in evidenta anumite obiecte, tablouri, piese de mobilier sau textura acestora si ofera o senzatie placuta, relaxanta si o stare generala de liniste.

Cum iti luminezi casa frumos, decent si de efect? Prea multe lumini intr- o casa nu sunt placute ochiului si nici esteti vorbind nu arata prea bine, de aceea este important sa le alegem cu gust, moderatie, conform designului interior. Pentru un dormitor este foarte potrivita o banda led Philips, adauga un plus de culoare si creeaza atmosfera pe care tu ti-o doresti, oferindu-ti posibilitatea sa reglezi intensitatea luminii si chiar sa folosesti becuri colorate. Decorarea spatiului se poate face si cu ajutorul luminilor, mai ales a benzilor led Philips, o solutie simpla, moderna si inovatoare de amenajare a spatiului dorit.

Becurile led Philips sunt foarte efeciente, de fapt cele mai eficiente de pe piata in acest moment, tocmai de aceea sunt recomandate atat pentru iluminatu de interior cat si de exterior, au o durata de viata foarte lunga, sunt rezistente la factorii externi, emisii UV zero, eficienta energetica, sunt ecologice si au un design adaptabil. Euro Vial Lighting recomanda utilizarea becurilor led Philips!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cat este de important iluminatul de interior?


Alte articole