Cat de mult conteaza pentru tine lumina din casa?

Categorie: Comunicate de presa

Felul in care alegi sa iti decorezi casa si sa iti luminezi spatiul iti influenteaza starea de spirit, sanatatea si chiar energia din locuinta. Cu toate eforturile designerilor si arhitectilor de a aduce cat mai multa lumina naturala in casa, majoritatea timpului avem nevoie si de lumina artificiala, nu numai seara, ci si in timpul zilei, indeosebi in bucatarie si baie. Daca vrei sa iti creezi un ambient placut un prim pas este alegerea corecta a modalitatilor de iluminare cat si a designului corpurilor de iluminat. Lustrele ofera un iluminat extrem de util in fiecare camera, dar nu suficient, este nevoie si de iluminatul decorativ si cel de accent.

Pentru a avea un mediu placut si odihnitor este nevoie de mai multe tipuri de iluminat, pozitionate in diferite puncte din incapere. Iluminatul general nu trebuie sa lipseasca, candelabrul, lustra si plafoniera reprezinta corpuri de iluminat centrale si ofera o lumina clara pentru toata incaperea, dar in functie de fiecare camera in parte si de activitatile intreprinse este nevoie sa suplimentam iluminatul cu o veioza, o lampa de masa sau o plafoniera Constanta de la Euro Vial Lighting.

Corpurile de iluminat suspendate sunt o alegere foarte buna atunci cand vrei sa creezi o atmosfera intima, pendulele care coboara deasupra mesei de bucatarie sunt un exemplu perfect. La Euro Vial Lighting gasesti mereu ce te intereseaza, de la aparataj, la iluminat, accesorii si unelte.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cat de mult conteaza pentru tine lumina din casa?


Alte articole