CARBOGAZ desemnată „National Winner” în cadrul unei prestigioase competiții europene

Categorie: Afaceri, Comunicate de presa

CARBOGAZ a primit titlul de „National Winner” în cadrul ediției din 2019 a European Business Awards, una dintre cele mai mari și prestigioase competiții de business la nivel global.

Compania bucureșteană a fost aleasă din 2.753 de firme nominalizate în secțiunea „Ones to Watch”, o listă a excelenței în afaceri publicată în luna iulie a anului în curs. Titlul de „National Winner” a fost acordat în urma unei analize atente a unui juriu independent format din lideri din mediul de afaceri, politicieni și reprezentanți ai mediului academic. În urma deliberărilor, CARBOGAZ a devenit cea mai bună companie din România în categoria „The Customer and Market Engagement Award”, cu o cifră de afaceri de până la 25 milioane de Euro. Câștigarea categoriei califică CARBOGAZ pentru a reprezenta România în cadrul fazei finale a competiției.

„Suntem onorați de distincția pe care am primit-o în cadrul European Business Awards și o considerăm a fi o confirmare a faptului că eforturile noastre de redefinire a strategiei comerciale și a imaginii se îndreaptă într-o direcție corectă. În același timp, această recunoaștere în mediul de business european vine cu o responsabilitate enormă pe care ne-o vom asuma în acțiunile noastre viitoare. Mai mult, avem o responsabilitate și față de mediul de business românesc pe care îl vom reprezenta în faza finală a competiției.” Spune Diana Șerban, Director General, CARBOGAZ.

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards a declarat: „Este o realizare semnificativă, iar CARBOGAZ a demonstrat că este un lider remarcabil în domeniul său. Acordarea premiului de National Winner demonstrează o serie de calități, printre care inovație, etică și orientarea către succes. Nu în ultimul rând, plasează compania câștigătoare în galeria celor mai bune business-uri din Europa. Urăm CARBOGAZ mult succes în runda finală! ”

CARBOGAZ va merge în Varșovia, Capitala Poloniei pe 3 și 4 decembrie pentru a participa atât la ultima rundă de jurizare, cât și la un summit în care vor fi abordate subiecte și probleme actuale din mediul de business. De asemenea, compania va participa și la ceremonia finală de prezentare a câștigătorilor ediției din acest an a European Business Awards.

Competiția European Business Awards este la cea de-a douăsprezecea ediție și are ca scop principal susținerea dezvoltării unei comunități de business puternice pe teritoriul Europei. Anul acesta, în competiție au fost înscrise 120.000 de companii din 33 de țări. Printre sponsori și parteneri sunt Inflexion, Germany Trade & Invest și Cision PR Newswire.

Despre Carbogaz

Carbogaz este o companie cu capital românesc specializată în vânzarea de carburant și în servicii conexe. Compania are o rețea de noua stații de distribuție în București și în Ilfov, reușind să acopere o parte parte importantă a cererii din zonele în care are stații. Carbogaz se dezvoltă continuu pentru a oferi clienților sai produse de calitate superioară și servicii prompte.

Despre European Business Awards

European Business Awards este una dintre cele mai prestigioase competiții business multinaționale și multi-sector. Principalul său scop este acela de a susține și de a dezvolta o comunitate de business europeană mai puternică, mai inovativă și cu un respect deosebit pentru normele de etică deoarece crede în rolul cheie pe care companiile îl au în abordarea problemelor majore întâlnite la nivel global.

Competiția European Business Awards este la cea de-a douăsprezecea ediție și are ca scop principal susținerea dezvoltării unei comunități de business puternice pe teritoriul Europei. Anul acesta, în competiție au fost înscrise 120.000 de companii din 33 de țări. Printre sponsori și parteneri sunt Inflexion, Germany Trade & Invest și Cision PR Newswire.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » CARBOGAZ desemnată „National Winner” în cadrul unei prestigioase competiții europene


Alte articole