CAPEX.COM, un start-up fintech pornit din România face încă un pas spre fuziunea cu NAGA Group, un fintech german listat la bursa din Hamburg. Noul grup, cu o capitalizare estimată la peste 250 mil. $, va fi condus de fondatorul CAPEX, Octavian Pătraşcu. Printre acţionarii NAGA se numără şi fondul celebrului investitor american Peter Thiel

22 aprilie 2024

Start-up-ul local fintech Key Way Group, care a dezvoltat sub brandul CAPEX.com o platformă internaţională de trading, a făcut un nou pas spre fuziunea cu fintechul german NAGA Group - respectiv a primit aprobarea acţionarilor companiei germane pentru tranzacţie, următorul pas fiind obţinerea aprobărilor de la autorităţile de reglementare relevante. Odată ce tranzacţia va fi finalizată, proiectul pornit din România va fi parte a grupului listat la bursă în Germania, CEO al entităţii fiind Octavian Pătraşcu, fondatorul CAPEX, cel care va fi şi unul dintre acţionarii principali.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "CAPEX.COM, un start-up fintech pornit din România face încă un pas spre fuziunea cu NAGA Group, un fintech german listat la bursa din Hamburg. Noul grup, cu o capitalizare estimată la peste 250 mil. $, va fi condus de fondatorul CAPEX, Octavian Pătraşcu. Printre acţionarii NAGA se numără şi fondul celebrului investitor american Peter Thiel".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro