Cand avem nevoie de teava patrata in proiecte de constructii?

Categorie: Comunicate de presa

Ce reprezinta teava patrata?

Aceasta reprezinta un material de constructii ce face parte din categoria produselor metalurgice, cunoscut si sub denumirea de  „profil patrat”. Teava patrata este un produs tubular cu o forma deosebita si care detine o serie de calitati ce o fac ideala pentru utilizarea in numeroase proiecte de constructii.

Ce proprietati detine teava patrata?

Teava patrata este un produs realizat din otel, preluand calitatile excelente ale materiei prime din care este confectionata. Otelul ofera acestui material o proprietate de maxima importanta: rezistenta crescuta. Produsul final este unul dur si stabil, avand o buna rezistenta la diversi factori externi. In plus, rezistenta acestui produs este sporita de forma sa unica, avand o buna stabilitate pe intreaga sa lungime.

Datorita rezistentei, teava patrata are o durabilitate indelungata, aceasta putand fi imbunatatia prin aplicarea a diferite masuri de protectie fata de coroziune. Spre exemplu, aplicand strat de grund si de vopsea, materialul poate rezista pana la 25 de ani, putand fi chiar reutilizat in cadrul altor proiecte ulterioare.
teava patrata
In plus, aceste produse tubulare au o greutate redusa, astfel transoprtul, manevrarea si montarea realizandu-se fara dificultate. Teava patrata reprezinta un produs cu o mare fiabilitate, existand si posibilitatea de a fi taiat si sudat cu usurinta. Datorita acestor proprietati, ea se poate preta foarte bine nevoilor proiectului dumneavoastra.

Cum poate fi utilizat acest material?

Teava patrata este folosita cu frecventa crescuta de catre profesionistii si amatorii din domeniul constructiilor pentru a realiza diverse tipuri de constructii metalice. Aceasta este utila in special in cadrul proiectelor care necesita incarcari pe doua sau mai multe axe, in acest caz fiind intotdeauna indicata utilizarea unor materiale foarte rezistente.

Aceasta se utilizeaza iin mod deosebit pentru realizarea unor confectiil si structuri metalice precum coloanele, schelele, grinzile, stalpii de metal, precum si ca diferite elemente in depozite si hale de productie. Datorita unei rezistente bune la  torsiune si rasucire, ea isi poate gasi aplicabilitate in variate proiecte de nivel industrial si civil.

Mai mult decat atat, acest produs se foloseste adeseori si in cadrul proiector individuale, gospodaresti, cu ajutorul acesteia realizandu-se stalpi pentru garduri, porti, rafturi si nu numai. Ele raman unule dintre materialele preferate ale constructorilor ce cauta rezistenta si eficienta de durata.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Cand avem nevoie de teava patrata in proiecte de constructii?


Alte articole