Caloriferele de aluminiu ofera randament termic ridicat

Categorie: Comunicate de presa

Alegerea unui calorifer trebuie facuta in functie de cativa parametrii specifici, precum materialul, durata de viata, intervalul necesar de incalzire, precum si in functie de pret. O categorie care imbina toate aceste functii cu doua calitati importante – puterea termica ridicata si designul modern – este cea a caloriferelor de aluminiu.

www.ecalorifere.ro este unul dintre cei mai buni distribuitori de astfel de metode de incalzire, caloriferele de aluminiu ocupand un loc important in portofoliul acestuia. Astfel ca poate oferi clientilor o gama extinsa de calorifere in diferite dimensiuni si culori, usor de multumit chiar si cele mai pretentioasec cerinte.

Ce avantaje au caloriferele de aluminiu vandute de eCalorifere

Produsele oferite de acest distribuitor sunt confectionate din segmente individuale, turnate sau extrudate, asamblate prin niplare. Astfel rezulta un produs cu o greutate si un grad de ocupare al spatiului redus in comparatie cu puterea calorica.

In plus, acest tip de calorifere au o durata de viata mare, apropiindu-se de cea a caloriferelor de fonta. Totodata, acestea se incalzesc mult mai repede, consumand astfel mai putin agent termic, si au o rezistenta la coroziune, datorita materialului folosit pentru vopsirea in camp electrostatic, pastrandu-si astfel aspectul initial mai mult timp.

Acest proces de vopsire este realizat intr-un dublu strat, prin anaforeza si prin pulberi, motiv pentru care caloriferele de aluminiu au aceste caracteristici importante – rezistenta la coroziune si aspectul impecabil – si a contribuit la obtinerea unei suprafete lucioase, placuta la atingere si extrem de rezistenta. In plus, aluminiul folosit pentru producerea lor este un material usor, care faciliteaza manevrarea la montaj si care detemina o usoara incalzire a acestora.

Calorifere de aluminiu | eCalorifere.ro

eCalorifere.ro

De aceea caloriferele din aluminiu se pot gasi intr-o gama foarte variata de modele si culori, dimensiuni, ce pot fi integrate cu usurinta in orice design. Aceste elemente de aluminiu se incadreaza perfect in orice tip de amenajare a locuintei, iar datorita dimensiunilor vaste, pot fi montate in orice spatiu este disponibil.

Alegand un calorifer din aluminiu de la eCalorifere, pe langa pretul accesibil si montajul usor al acestuia, clientul se poate bucura de un randament termic ridicat, asigurand astfel confortul fara realizarea unor cheltuieli majore. Tocmai de aceea se numara printre cele mai populare surse de radiere a caldurii.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Caloriferele de aluminiu ofera randament termic ridicat


Alte articole