Calitate si lux

Categorie: IT & C

12 septembrie este o data pe care fanii Apple si-o vor aminti pentru mult timp. In California, a fost lansat noul telefon iPhone XS si varianta sa mai scumpa, iPhone XS Max. Mult timp nu s-a cunoscut, in afara de data lansarii, un alt detaliu al acestui gadget. Asa ca, impatimitii de telefonie mobila au avut de ce sa astepte, pentru ca lansarea a fost pe masura asteptarilor.

Noul iPhone a fost lansat, asa cum am spus, in doua variante: iPhone XS si iPhone XS Max. iPhone XS are un pret de pornire de 1000 de dolari. Spatiul de stocare are un start de 64 GB, 256 GB si ajunge pana la 512 GB. iPhone XS Max are un pret de start de 1100 de dolari si poate sa creasca in functie de alte optiuni. Procesorul este foarte puternic. Este, deci, numai bun pentru gaming sau pentru fotografii mai bune si mult mai clare, indiferent de contitii. Este, intr-adevar, o minune a tehnologiei pentru anul 2018 si pentru toti iubitorii de iPhone-uri.

Un astfel de gadget trebuie protejat cu o husa sau o carcasa de cea mai buna calitate, originala, achizitionata de la un magazin autorizat. Chiar daca in Romania, telefonul iPhone XS nu a aparut pe piata, avand lansarea abia pe 28 septembrie, BrandGSM, magazinul specializat in comercializarea accesoriilor pentru telefoane, a adus deja huse iPhone XS si carcase, disponibile in mai multe variante de texturi si culori.

Cat de curand, colectia de pe site-ul BrandGSM se va imbunatati cu noi si noi modele. Indiferent, totusi, de modelul de husa iPhone XS sau carcasa pentru iPhone-ul de la Apple, pe care il alegeti, BrandGSM ofera calitate, lux si preturi de exceptie. De exemplu, carcasa iPhone XS Max Devia Silicon Naked Crystal Clear, este disponibila pe site la pretul de numai 29 de RON.

Detaliile acesteia o fac perfecta pentru a proteja noul iPhone. Carcasa este fabricata din silicon felxibil. Suprafata husei este transparenta, este ultra subtire si extrem de usoara dar si rezistenta la uzura si zgarieturi. Materialul de silicon o face usor de atasat pentru ca are elasticitate si flexibilitate. Fiind transparenta, va fi aproape insesizabila pe suprafata iPhone-ului pe care il vei achizitiona.

In asteptarea iPhone-ului XS, puteti deja sa achizitionati aceasta husa pentru a fi pregatiti in momentul in care il veti avea in posesie. De asemenea, puteti sa va luati, de la BrandGSM chiar mai multe huse pentru a avea cate una pentru fiecare ocazie. Culorile sunt extrem de diverse incepand de la negru, albastru, maro, pana la rosu, alb sau roz. Indiferent de preferinte, BrandGSM va ofera carcasa sau husa care va place, la preturi extraordinare si cu garantia ca veti avea un produs original care va va proteja telefonul.
Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole