Business Magazin. În criza, ca să supravieţuim având în vedere că restaurantele s-au închis, am început sa vindem vită japoneză Kobe, porc iberic, pui de Bresse, stridii proaspete, somon afumat Balik şi caviar: dacă înainte bonul mediu era de 80 euro, acum a fost cel puţin dublu

27 septembrie 2020

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Business Magazin. În criza, ca să supravieţuim având în vedere că restaurantele s-au închis, am început sa vindem vită japoneză Kobe, porc iberic, pui de Bresse, stridii proaspete, somon afumat Balik şi caviar: dacă înainte bonul mediu era de 80 euro, acum a fost cel puţin dublu".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro