A inceput a cincea editie a Bucharest Food Festival. Tema acestei editii este Pizza & Pasta.
Recunoscut ca un eveniment al recordurilor gastronomice, Bucharest Food Festival a reusit inca din prima zi sa atraga atentia publicului cu un record mai putin obisnuit, si anume, realizarea unui “Turn din Pizza†la scara de 1/10 fata de celebrul turn inclinat din Pisa. Daca pentru realizarea turnului din Pisa au trebuit 100 de ani, pentru Turnul din Pizza, realizat de vicecampionul mondial de pizza sana, Claudiu Toader, au trebuit doar 100 de minute, timp in care Claudiu, ajutat de patronul de la Pizza Expert, Sorin Badau, au muncit la foc rapid, reusind sa produca cate o pizza pe minut. De remarcat este faptul ca pizza a fost coapta intr-un cuptor cu lemne mobil, special construit pentru acest eveniment de cei de la Pizza al Forno. La realizarea acestui record gastronomic si-au adus aportul Pizza Expert si Pizza al Forno, sustinuti de Tomi, Galbani, Cirio, Costa d’Oro, Titan, Zeyno, Korani si Kotanyi.
Dupa realizarea turnului a avut loc un foarte animat concurs de mancat pizza, castigatorii plecand acasa cu premii consistente. Claudiu Toader a intrat mai apoi in sala de conferinte, unde a tinut pentru spectatori o lectie interactiva de gatit Pizza Sana si a facut o demonstratie spectaculoasa de jonglerie cu aluatul de pizza.
La finalul evenimentului, tinand cont de interesul aratat de publicul spectator, organizatorii Bucharest Food Festival, impreuna cu Sorin Badau de la Pizza Expert si Claudiu Toader, vicecampionul mondial de Pizza ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - BUCHAREST FOOD FESTIVAL ANUNTA CAMPIONATUL MONDIAL DE PIZZA ...
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro