Black Friday in bucataria ta

9 noiembrie 2021

O hotă este un electrocasnic esențial pentru bucătărie, care folosește un ventilator pentru a colecta abur, fum și alte particule din aer care pot fi generate în timpul gătitului.

 

Hotele au început ca dispozitiv de siguranță și confort pentru restaurant. Astăzi, hota de bucătărie a devenit punctul central al designului inspirat nu doar din motive estetice, ci și din motive funcționale: colectează fum, ulei, grăsimi și mirosuri produse în timpul gătitului și le elimină din bucătărie. De asemenea, va scăpa de fumul iritant care vă irită gâtul. Daca nu stiti exact ce hota sa cumparati, puteti astepta Black Friday la Emag, pe 12 noiembrie cu siguranta veti gasi hote la preturi mici!

 

Dacă aveți o hotă, bucătăria dvs. va arăta îngrijită și ordonată, deoarece previne lipirea fumului gras de pereții bucătăriei sau de haine. Dacă ați declanșat vreodată alarma de fum din bucătăria dvs., știți cât de importantă este hota. Dar de unde știți care hota este cea mai potrivită pentru nevoile dvs.? Pe măsură ce vă cântăriți opțiunile, aveți în vedere următorii factori cheie:

Sistemul de evacuare

Un sistem de evacuare sau un sistem aerisit folosește conducte pentru a canaliza aerul în afara casei. Înseamnă că nu puteți ventila într-un alt spațiu interior al casei dvs., cum ar fi o mansardă. Cel mai bine este să vă montați hota de bucătărie pe un perete exterior, dacă aveți un sistem de canalizare. Poziționarea sistemului în acest fel face conductele scurte și mai eficiente. Cu cât veți ajunge mai departe de un perete exterior, cu atât conductele și instalarea vor fi mai complicate și mai scumpe.

 

Folosind un sistem de evacuare fără conducte sau mecanismul sistemului fără aerisire, aerul este filtrat, curățat și apoi returnat în bucătărie, mai degrabă decât direcționat în exterior. Acest sistem de hote este, în general, mai puțin eficient și necesită o întreținere mai mare, cu o curățare regulată și înlocuirea filtrului.

Aspectul bucătăriei dvs.

Aspectul bucătăriei dvs. va determina cât spațiu aveți la îndemână și cât de bine se va potrivi hota deasupra aragazului. O regulă generală bună este de a urmări montarea hotei la 60 - 75 cm deasupra blatului, dar citiți întotdeauna recomandările producătorului. De asemenea, tineti cont ca veti folosi in mod constant o tigaie grill pe plita sau pe aragaz si ca, atunci cand faceti de mancare, veti avea nevoie cu siguranta de hota de calitate care sa traga fumul din bucatarie! Pe Emag veti descoperi tigaie grill la preturi speciale fix in ziua de Black Friday 2021, pe 12 noiembrie!

 

Hote de aerisire pot fi montate pe perete, încorporate în dulapurile dvs. sau suspendate de tavan deasupra blaturilor de bucătărie ale insulei, în funcție de configurația bucătăriei dvs.

 

Un alt mod inteligent de a economisi spațiu este utilizarea unei hote de bucătărie descendente. Este special conceput pentru a ieși dintr-un slot special de pe suprafața de lucru și pentru a se depozita convenabil atunci când blatul de gătit nu este utilizat.

Puterea ventilatorului

Spațiul din bucătărie va dicta cât de puternic trebuie să fie ventilatorul hotei de evacuare pentru a curăța aerul și pentru a preveni mirosurile puternice de gătit. Puteți determina puterea ventilatorului înmulțind înălțimea tavanului bucătăriei cu lungimea și lățimea camerei. Acest lucru vă va oferi volumul bucătăriei. Ar trebui să alegeți o hotă capabilă să înlocuiască sau să curățe aerul în acel spațiu de cel puțin 8 ori pe oră. Asta daca sunteti persoana care sa caute cea mai buna tigaie grill cu capac pentru a face mancarea mai sanatoasa.

Zgomotul

Probabil că nu v-ați dori o hota puternică, dacă înseamnă că va trebui să ascultați zgomotul său iritant de fiecare dată când o folosiți. Experții vă sugerează să alegeți un model pentru bucatarie care să funcționeze atrăgând aerul către marginile sau perimetrul hotei. Acesta va face hota mai eficientă și va reduce, de asemenea, nivelul de zgomot.

 

Pentru electrocasnice, dar si pentru cafele sau tigai grill, nu ezitati sa intrati pe Emag in ziua de Black Friday - ziua cu cele mai multe reduceri din an!


Vezi si greselile pe care le fac oamenii atunci cand amenajeaza o bucatarie!

 

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro