BitDefender are un nou Chief Operations Officer - Charles Arizmendi

3 noiembrie 2010

BitDefender, furnizor premiat de solutii inovatoare de securitate, a anuntat numirea lui Charles Arizmendi in functia de Chief Operations Officer. În aceasta calitate, Arizmendi va accelera operatiunile strategice ale companiei si expansiunea globala si va coordona echipele de vanzari, marketing si relatii cu clienti, la nivel global. Activitatea lui va fi raportata direct lui Florin Talpes, CEO al BitDefender.

 

Arizmendi vine la BitDefender cu o experienta de peste 20 de ani in vanzari, marketing si operatiuni. Pana recent, a lucrat la Microsoft, unde a coordonat echipele de vanzari, marketing si programe, pentru regiunea Europa Centrala si de Est. În cadrul Microsoft, Arizmendi a dezvoltat programe de vanzari si marketing care au fost recunoscute pentru succesul lor, atat in cadrul companiei, dar si dincolo de granitele Microsoft.

 

Tot aici, in diferitele functii ocupate, a coordonat echipele de vanzari, marketing si servicii in Europa Centrala si de Est si in regiunile din America Latina, gestionand venituri de pana la 1.3 miliarde USD.

 

Achizitia unui lider recunoscut si experimentat precum Charles aduce o valoare foarte mare echipei de conducere a BitDefender” a declarat Florin Talpes, CEO al BitDefender.

 

„Abilitatea lui de a imbunatati vanzarile si operatiunile de marketing si customer care imbogateste gandirea strategica a BitDefender si va ajuta la stimularea vanzarilor globale. Suntem incantati sa il avem alaturi de noi”.

 

Totodata, Arizmendi are o experienta bogata in implementarea strategiilor de crestere a veniturilor anuale si de interactiune cu actualii clienti. În plus, a fost resposabil de cresterea vanzarilor pe piata din America Latina, atat pe segmentul business cat si pentru consumatori casnici, cu peste 40 de procente, dar si de rata de reinnoire a licentei de peste 90%. 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro