Best of ZF Power Summit 2024. Alina Stancu Bîrsan, Filip & Company: Câteodată, mai puţin este mai mult. Noi pendulăm între a nu sprijini prin legislaţie şi a suprareglementa până îngrădim efervescenţa din business

3 aprilie 2024

Nu numai zona de legislaţie tinde să fie o problemă pentru dezvoltarea sectorului ener­getic local, ci însăşi aplicarea legislaţiei existente, care în mod surprinzător tinde, în anumite cazuri, să aibă semnificaţii diferite în funcţie de cititor. Mai departe, o strategie ade­vărată este foarte importantă într-un do­meniu în care investiţiile sunt intensive din punct de vedere financiar şi extinse ca dura­tă, a subliniat Alina Stancu Bîrsan, partener în cadrul firmei de avocatură Filip & Company, în intervenţia sa de la ZF Power Summit 2024.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Best of ZF Power Summit 2024. Alina Stancu Bîrsan, Filip & Company: Câteodată, mai puţin este mai mult. Noi pendulăm între a nu sprijini prin legislaţie şi a suprareglementa până îngrădim efervescenţa din business".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro