Benzi LED | cele mai moderne solutii de iluminat

Categorie: Comunicate de presa

Informatii detaliate despre benzi led

Benzi LED autoadezive sunt potrivite pentru iluminatul decorativ din camere. Datorita flexibilitatii lor si a stratului adeziv din partea de jos a benzii, pot fi atasate direct pe orice suprafata, cum ar fi sub rafturi, mobilier, scari , marginile oglinzii etc.

Iluminatul casnic consuma multa energie electrica si reprezinta o mare parte din bugetul gospodariei. Acesta este motivul pentru care banda LED este conceputa pentru a consuma foarte putina energie.

Pentru birouri sau dormitoare, benzi LED RGB sunt mai frecvent utilizate, care isi pot schimba culoarea luminii. Dimpotriva, luminile LED pentru bucatarie cu lumina mai calda sunt folosite mai mult in bucatarie.
benzi led
O banda de lumina LED cu telecomanda este utila in orice casa, deoarece va incerca sa ii ofere un aspect mai modern si mai interesant. Bara de lumina cu LED multi-culoare va ofera posibilitatea de a schimba culoarea in functie de starea dvs. de spirit, cu o gama larga de culori.

Benzile LED va pot ajuta sa creati efecte unice

Daca tehnologia LED, in special banda care foloseste aceasta tehnologie, este atat de populara in zilele noastre, exista un motiv intemeiat, adica ne permite sa cream unele efecte de mediu de neegalat.

Benzi cu LED-uri sunt adesea folosite pentru a evidentia anumite spatii / zone ale camerei. De exemplu, este adesea folosit pentru a evidentia anumite aspecte ale mobilierului, accesoriilor si chiar lucrarilor de arta. In plus, benzile cu LED-uri pot avea si culori multiple (RGB), astfel incat sa puteti oferi camere diferite atmosfere in functie de tipul de activitate. Efectul este complet diferit, motiv pentru care este atat de popular in randul designerilor de interior.

Este cea mai rezistenta tehnologie

Spre deosebire de lampile cu incandescenta, tehnologia LED (inclusiv benzile de lumina, desigur) este o tehnologie special conceputa pentru a fi utilizata cat mai mult timp posibil.

Daca este calculat in functie de numarul de ore, un bec cu LED este de asteptat sa dureze 50.000 de ore. Daca eficienta energetica este calculata procentual, sistemul de iluminare cu LED utilizeaza cu aproximativ 75% mai putina energie decat becurile incandescente sau ergonomice.

De la led-concept.ro puteti comanda benzi LED la preturi foarte avantajoase.

Pentru comenzi sau informatii, puteti suna la 0734635073 sau puteti trimite un e-mail pentru mai multe detalii.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Benzi LED | cele mai moderne solutii de iluminat


Alte articole