BD Webinar Dorin Bodea - Leadership for millenials

14 iulie 2020

TOPICURI DE DISCUȚII

Contextul actual al transformării valorilor angajaților și impactul acestora asupra instrumentelor de management și leadership

Strategii de creștere a semnificației muncii - noul model al conducerii

Transformarea instrumentelor de people management

Managementul fericirii: trei vieți fericite

DESPRE INVITAT

Dorin Bodea este unul dintre cei mai apreciați consultanți în dezvoltarea organizațională din România, fiind specializat în managementul culturii organizaționale, dezvoltarea și schimbarea strategiei. De-a lungul activității sale, a constribuit la dezvoltarea a peste 50 de organizații și a mai bine de o mie de manageri și lideri.
Dorin a înființat și conduce din 2005 compania Result Development, specializată în servicii de consultanță, cercetare, training și coaching în domeniul managementului și dezvoltării afacerilor. De asemenea, Dorin a înființat și conduce din 2005 compania de executive search, Mentor’s Search.
Este licențiat în psihologie și sociologie și are un master în managementul administrării afacerilor. Este doctor în economie la Institutul Național de Cercetări Economice din cadrul Academiei Române, specializarea management. De asemenea, este doctor și în sociologie la SNSPA.
Dorin a oferit consultanță și a coordonat programe de dezvoltare organizațională, de evaluare și formare executivă și coaching pentru companii, dintre care amintim: Hewlett-Packard, Orange, Honeywell, Renault, Raiffeisen Bank, Compania Română de Chimie (Chimcomplex și Oltchim), Blum, Franke, ABB, Schachermayer, Novartis, Pfizer, AbbVie, JTI, Ernst&Young, HeidelbergCement, Eurolines, Cegedim, Peri, Carl Zeiss Instruments, Bachmann, Bulboacă și Asociații etc. Dorin este autorul a nenumărate studii și lucrări, cum ar fi: Românii - un viitor previzibil? (Editura Result, București, 2011), Valorile angajaților români (Editura Result, București, 2013), Manager, Lider sau Antreprenor? (Editura Result, București, 2014), Cultura integrității (2015), Cine sunt eu? (Editura Result, București, 2017), Adevărul incomod de la vârful organizațiilor (2018), Micul zeu și viitorul muncii în panteonul fericirii (2019).
Dorin a publicat peste 50 de articole, fiind o prezență constantă în presa de afaceri din România.


Video - BD Webinar Dorin Bodea - Leadership for millenials


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro