BD Webinar Anca Gheorghiu - Prescrii performanta?

15 iulie 2020

Webinar Anca Gheorghiu - Prescrii performanța sau tratezi simptomele eșecului? Cum să generezi responsabilitate și angajament în echipă? Evită stagnarea și ineficiența. Dezvoltă autonomia și responsabilitatea..

În webinar vom discuta despre:

• Cele 6 obiceiuri prin care obții rezultate facilitând performanța echipei
• Cele 3 comportamente cheie, care generează responsabilitate, implicare și angajament în echipă
• Cum să te poziționezi potrivit, în rol de manager: Manager “cloșcă” sau “Manager de fier”
• Eliberarea angajaților din temnița lui “Nu pot” și “Nu stiu”
• Cum să introduci coachingul în practica ta de zi cu zi, ca manager sau antreprenor?
• Discuții eficiente de coaching prin care eviți stagnarea, ineficiența și performanța redusă.

DESPRE INVITAT

Un om care știe să pună temelii, să construiască și să dezvolte oameni.
Anca a fondat în 2012 compania de training, coaching și consultanță Markant Consult, având misiunea de a ajuta organizații, manageri și echipele lor să obtină claritate și structura, rezultate de durata, dezvoltând eficacitatea și eficiența în organizație cât și comportamentele care-I ajută să fie mai buni strategi, manageri, lideri, colaboratori în echipe.
Programele Markant Consult sunt foarte aplicabile, punând în valoare cei 12 ani de experiență în roluri de management și marketing din companii multinaționale și naționale: A&D Pharma, Sensiblu, Caroli Foods, Polisano, Interbrands M&D.
Din perspectiva de consultant, pe lângă experiență inedită a dezvoltării prin coaching, Anca a contribuit la eficiența partenerilor: Mediplus (Respiro), Polisano Pharma. Programe de training și coaching a avum plăcerea să derulez alături de: Deichmann, Groupama, Richter Farmacia, Mediplus, Decathlon, Coldwell Banker, USR, Secom, Veolia.
Când nu este în programe de dezvoltare sau coaching de echipe, speaker în conferințe, Anca se delectează citind, făcând designul unui curs creativ, descoperind leadershipul din perspectiva tangoului argentinian sau din cea a jocului de tenis.


Video - BD Webinar Anca Gheorghiu - Prescrii performanta?


Sursa: Business Days

 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro