BCR si ARB– parteneri de prestigiu ai CreditEXPO 2007

14 august 2007

Banca Comerciala Romana, cea mai mare instituţie financiara de pe piaţa romaneasca dupa active, a semnat un parteneriat exclusiv cu CreditEXPO 2007, primul targ de credite din Romania. Prin incheierea acestui parteneriat, BCR devine Platinum Partner in cadrul primei editii a CreditEXPO, ce se va desfasura in perioada 21 – 23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti.
 
Totodata, CreditEXPO 2007 va gazdui conferinta “business-to-business” “CrediTALK 2007”, care ofera oportunitatea de a dezbate problematica instrumentelor de creditare, normele si conditiile de finanţare, dar si ocazia de a relaţiona cu potenţiali parteneri de business. Evenimentul va fi organizat in colaborare cu Asociaţia Romana a Bancilor, principala autoritate care reprezinta si apara interesele profesionale ale instituţiilor de credit din Romania.
 
“Atat sprijinul Asociatiei Romane a Bancilor, cat si parteneriatul incheiat cu Banca Comerciala Romana ne onoreaza si confirma totodata importanţa organizarii unui astfel de targ in Romania. Speram ca in viitor, prin implicarea activa a marilor jucatori de pe piaţa de profil din tara, CreditEXPO sa devina principalul loc de intalnire atat pentru persoanele fizice cat si pentru firmele interesate sa obtina diverse forme de finantare cu institutiile financiare care le pot facilita aceste servicii”, au declarat organizatorii CreditEXPO 2007.
 
BCR, membra a Grupului Erste Bank, este cel mai important grup financiar romanesc, cu activitaţi naţionale si internaţionale diversificate desfasurate prin intermediul sucursalelor si agenţiilor sale, fiind un actor extraordinar pe piaţa de capital, leasing, asigurari – generale si de viata, administrare de fonduri de pensii si asset management, prin companiile specializate ale Grupului BCR. Aceasta asigura o mai buna satisfacere a nevoilor clienţilor si asigura o poziţie buna pentru BCR pe masura ce mediul bancar se consolideaza. BCR gestioneaza active de peste 16 miliarde de EUR (aproximativ 26% cota de piata). Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, propunandu-si sa detina, la sfarsitul acestui an, o retea de circa 600 de sucursale si agentii in intreaga tara, in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce.
 
Infiinţata la data de 31 mai 1991, din iniţiativa a 14 banci comerciale, Asociţia Romana a Bancilor (ARB) numara in prezent 40 de membri (instituţii de credit si sucursale ale unor banci straine prezente in Romania). In cadrul Asociaţiei Romanea a Bancilor functioneaza 18 comisii de specialitate care au ca obiectiv principal analiza si propunerea de soluţii optime pentru rezolvarea problemelor specifice sectorului bancar.
 
www.creditexpo.ro
 
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro