Bazeaza-te pe noi pentru bunul mers al afacerii!

12 aprilie 2023

Indiferent ca activezi in industria Horeca sau in orice alt domeniu, compania ta are nevoie de solutii informatice integrate pentru gestiune, mijloace fixe sau salarizare. Multisoft este o companie romaneasca, recunoscuta mai ales pentru solutiile sale pentru hoteluri si restaurante, softuri integrate, ce respecta 100% legislatia in vigoare, in orice domeniu de activitate. Un soft de gestiune este un ajutor real in orice compartiment, deoarece acopera toate necesitatile afacerii, atat in partea de front office, cat si in back office si contabilitate, practic programul de gestiune hoteliera, de la Multisoft este complet, nemaifiind nevoie si de un alt program, nici in bucatarie, nici in bar si nici in partea de rezervari.

Softurile Solon, pentru restaurant, hotel, gestiune sau contabilitate pot functiona ca un intreg si un real ajutor in gestionarea afacerilor. Folositi un singur program si nu mai aveti nevoie de altceva. Oferim solutii tehnice integrate, in functie de activitatea dvs. aveti posibilitatea de a opta pentru anumite module sau pentru o solutie completa marca SOLON. Va stam la dispozitie si va oferim solutii adaptate nevoilor dumneavoastra si domeniului de activitate. Softurile rezervari hotel sau pensiune de la Multisoft pot gestiona si automatiza integrat afacerea, prin urmare utilizarea acestora asigura optimizarea si conectarea proceselor din companie si, totodata, permit o dezvoltare accelerata a afacerii.

Cauti o solutie software care sa corespunda nevoilor companiei pe care o conduci? La Multisoft avem solutia potrivita pentru afacerea ta. Solutiile noastre contin toate instrumentele necesare pentru afacerea dumneavoastra, fie ca este vorba de un hotel cu tot ce inseamna gestiunea acestuia, cat si orice solutie la comanda necesara pentru succesul afacerii dumneavoastra.

Te invitam sa ne cunoastem si sa iti propunem o solutie custom pentru afacerea ta! Solutie integrate pentru hotel – restaurant este necesara gestiunii, contabilitatii, dar si altor functie importante din cadrul unui hotel.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Bazeaza-te pe noi pentru bunul mers al afacerii!

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro