BallanSportsWear susține doua etape de foc din Triada MTB 2016

Weekend-ul 23-24 iulie 2016 se anunță a fi unul extraordinar pentru pasionații de mountain bikeing cu două concursuri importante din Triada MTB 2016. La sfârșitul acestei săptămâni cicliștii montani se mută la Păltiniș pentru etapa a doua și etapa a treia din Triada MTB pentru acest an. Turneul este deja unul cu greutate în peisajul competițiilor naționale de MTB, reușind să atragă, de la an la an din ce în ce mai mulți sportivi foarte bine pregătiți. BallanSportsWear, susține și în acest an Triada MTB în calitate de sponsor, furnizând echipamente pentru staff-ul tehnic de pe traseu, dar și pentru cicliști.

Gama de echipamente profesionale de ciclism OPT a BallanSportsWear vine cu modele perfecte, adaptate condițiilor unei competiții serioase. Materialele din care sunt construite echipamentele au fost atent studiate astfel încât să ofere un confort desăvârșit, potențând astfel performanța. În condițiile specifice ale concursurilor din cadrul Triadei MTB 2016, un echipament adecvat și o bicicletă într-o stare tehnică foarte bună sunt condițiile obligatorii pentru parcurgerea în siguranță a traseului, indiferent de nivelul de pregătire al sportivului.
Păltinișul va găzdui ambele etape ale ultimului weekend din Triada MTB 2016. Organizatorii au pregătit trasee cu un grad de dificultate care va ridica unele provocări interesante cicliștilor înscriși la ambele concursuri.

Păltiniș MTB Project este un concurs de cross country care va fi organizat în format olimpic. Concursul este împărțit în două categorii, astfel încât să fie accesibil pentru un număr cât mai mare de entuziaști ai sportului, respectiv amatori și profesioniști. Categoria Elite este, pentru al doilea an consecutiv în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale (UCI), ceea ce indică un progres important al competiției din punct de vedere valoric.

În 24 iulie vine unul dintre cele mai apreciate concursuri de mountain bike, Geiger MTB Challenge, ultima etapă a Triadei MTB 2016. Concurenții pot opta pentru unul dintre cele două trasee disponibile, respecți cel scurt, cu o lungime de 41 km și o diferență de nivel de 1190m. Traseul scurt propune cel puțin o urcare care va testa anduranța participanților, dar coborârile merită efortul.

Traseul lung al Geiger MTB Challenge este de 80 km și o diferență de nivel de 2900 m. Este un traseu foarte tehnic, așa că gradul de dificultate este ridicat, mai ridicat decât la edițiile anterioare, tocmai pentru a crește nivelul competiției.

BallanSportsWear, marcă a Metropolis Print Sibiu, este sponsor de tradiție al acestui eveniment, iar prin gama OPT de echipamente pentru ciclism propune sportivilor o nouă abordare a confortului în șa.

Despre Metropolis Print și BallanSportsWear
BallanSportsWear este brandul de echipamente sportive personalizate al Metropolis Sibiu. Sub acest brand, compania sibiană pune la dispoziția echipelor de amatori și cluburilor sportive de juniori seniori. Metropolis Sibiu a investit în brandul Ballan Sports Wear o experiență în producția de echipament sportiv personalizat de peste 20 de ani, ceea ce oferă acestui brand o expertiză puternică în domeniu, axată pe nevoile specifice ale sportivului în funcție de nivelul său de performanță și de disciplina sportivă practicată. Brandul propune și o colecție profesională destinată exclusiv cicliștilor. Aceștia cor regăsi în Gama OPT, echipamente de ciclism care asigură raportul optim între confort și susținerea performanței.

» Preluat de pe LivePr.ro - BallanSportsWear susține doua etape de foc din Triada MTB 2016

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro