Azerty.ro si Microsoft umanizeaza lumea e-commerce

18 noiembrie 2010

Cu toti observam ca, pe masura ce devine tot mai complex si mai ofertant, Internetul depersonalizeaza comunicarea. Iata insa ca magazinul online Azerty.ro, membru fondator al Asociatiei Romane a Magazinelor Online (ARMO) impreuna cu Microsoft, transforma mediul e-commerce din Romania intr-un spatiu virtual in care comunicarea, noile facilitati tehnice si programele de fidelizare se completeaza pentru a oferi clientilor o experienta superioara in timpul si dupa efectuarea cumparaturilor, ridicand, totodata, standardele pietei nationale de profil.

 

Noul Azerty.ro este primul magazin online din Romania in care clientii sunt intampinati de fata zambitoare a unei persoane reale; este noua interfata grafica umana care ii asista in timpul cumparaturilor, prezentandu-le diverse optiuni ce ii pot ajuta sa aleaga produsele potrivite. Alte noutati includ:

 

* Poze 360º cu produsele de pe site - acum, clientul poate invarti pe toate partile laptopul sau aparatul foto dorit inainte de a-l comanda, convingandu-se astfel ca acesta corespunde intru totul asteptarilor sale;

* Filtre simple si filtre avansate - in incercarea de a-si optimiza functiile intr-atat incat sa intuiasca cerintele clientului, www.azerty.ro a introdus filtrele simple pentru utilizatorii mai putin familiarizati cu caracteristicile tehnice, iar profesionistilor le-a pus la dispozitie filtrele avansate, cu ajutorul carora pot gasi mult mai rapid produsul dorit;

* Prezentari video – pentru o informare completa, magazinul online le ofera clientilor prezentari video ale produselor, in care acestia vor gasi o parere obiectiva asupra caracteristicilor tehnice, a continutului pachetului, precum si a designului produsului cautat;

* Posibilitatea de a vedea, atinge si testa produsul intr-un showroom - pe langa aspectul avangardist al acestuia, clientii vor beneficia de consultanta si informatii corecte, astfel incat sa ia cea mai buna decizie.

 

 Totodata, Azerty.ro este primul magazin online care ofera exclusiv computere cu Windows original preinstalat. Decizia demonstreaza convingerea echipei manageriale ca, impreuna cu Microsoft, Azerty.ro poate oferi clientilor solutii superioare celor disponibile in prezent pe piata.

 

Cardul VIP Azerty este un alt beneficiu menit sa dovedeasca atitudinea pro-client a magazinului. Pe langa discounturile oferite posesorilor, acesta asigura posesorilor acces la o serie de servicii, printre care se remarca si o premiera pentru domeniul e-commerce din Romania: accesul gratuit la RVX Manager, o solutie ERP deschisa si flexibila, dedicata micilor intreprinzatori si persoanelor fizice autorizate.
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro