Avicod Codlea, producător de carne de pui cu o capacitate de 60 tone/zi: Chiar dacă nu suntem în linia întâi, statul trebuie să păzească producătorii de carne, lapte sau ouă. „Noi nu putem să stăm acasă. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să ţinem businessul în funcţiune.“

6 aprilie 2020

Dionisie Manole, acţionar al Avicod Codlea, o companie din judeţul Braşov ce creşte pui în patru ferme şi are propriul abator, unde produce zilnic 60 de tone de carne de pasăre, şi deţine o reţea de distribuţie cu cinci magazine, situate în oraşul Braşov, consideră că antreprenorii din industria alimentară trebuie să producă în continuare, deoarece este foarte importantă asigurarea hranei populaţiei.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Avicod Codlea, producător de carne de pui cu o capacitate de 60 tone/zi: Chiar dacă nu suntem în linia întâi, statul trebuie să păzească producătorii de carne, lapte sau ouă. „Noi nu putem să stăm acasă. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să ţinem businessul în funcţiune.“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro