Automatizari de porti: magazinul online A2t ro practica preturi competitive

18 august 2016

Automatizarile de porti sunt sistemele prin intermediul carora usile de garaj, portile unei gradini sau ale unui spatiu comercial se deschid fara a mai fi nevoie de a depune efort fizic.

Sistemele de automatizari de porti se actioneaza prin intermediul unei telecomenzi sau a unei cartele si sunt plasate pe piata si livrate de un magazin ce isi presteaza serviciile in domeniul comertului online, anume A2t.

Aceste sisteme de automatizari de porti furnizate de magazinul online A2t au doua meniri ce constau in ameliorarea sigurantei spatiilor rezidentiale sau comerciale si in optimizarea confortului utilizatorilor.

Sistemele de automatizari de porti sunt proiectate si fabricate in tari precum Portugalia sau Italia de unele dintre cele mai notorii companii din acest domeniu. Printre companiile producatoare se gasesc si urmatoarele:

• Motorline
• Life

Automatizari de porti: in ce situatii isi dovedesc utilitatea?

Automatizarile de porti comercializate de magazinul online A2t sunt proiectate astfel incat sa se poata monta facil pe orice tip de poarta. In acest sens, automatizarile de porti se adreseaza atata uzului rezidential, cat si celui industrial intrucat acestea pot deschide/inchide porti a caror greutate este cuprinsa intre 400 de kilograme si 5000 de kilograme.

Aceste sisteme isi dovedesc utilitatea mai ales atunci cand:

• In situatia in care conditiile meteorologice nu sunt favorabile: daca ploua, bate vantul sau ninge nu veti mai fi nevoiti sa iesiti din masina sau din casa pentru a deschide portile
• Atunci cand aveti drumuri de facut si trebuie sa iesiti, respectiv sa intrati de mai multe ori in aceeasi zi pe poarta
• In cazul in care aveti copii mici sau animale de companie: riscul de a iesi pe poarta este diminuat
• In cazul in care are loc o incercare de intrare prin efractie- automatizarile de porti sunt construite din materiale durabile

In gama pusa la dispozitie de magazinul online A2t gasiti urmatoarele tipuri de sisteme:

• Automatizari de porti glisante
• Automatizari de porti culisante
• Automatizari de porti batante
• Automatizari de usi de garaj

Atunci cand are loc achizitionarea unui sistem de automatizari de porti este necesar sa se aiba in vedere greutatea portii pe care urmeaza a fi montat sistemul, lungimea acesteia, modul in care se deschide si frecventa iesirilor, respectiv a intrarilor in sau din incinta respectiva.

Reprezentatii magazinului A2t va ofera consiliere astfel incat sa alegeti un sistem de automatizari de porti fabricat in conformitate cu necesitatile dumneavoastra.

Automatizari de porti: A2t comercializeaza sisteme ale caror preturi sunt reduse
In aceasta perioada, daca va decideti sa va cumparati un sistem de automatizari de porti de la A2t veti beneficia de reduceri.

Achizitionarea sistemelor are loc intr-o maniera rapida intrucat acestea se pot comanda online.

» Preluat de pe LivePr.ro
- Automatizari de porti: magazinul online A2t ro practica preturi competitive

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro