Austriecii de la Kontron (fostul S&T) ajung la venituri de 100 mil. euro în acest an, după achiziţia unei bucăţi din fostul imperiu al grupului UTI - compania Altimate. Aceasta este a cincea achiziţie a austriecilor din 2018 până în prezent

22 septembrie 2023

Cea de-a cincea achiziţie a unei companii de IT realizată în România de grupul austriac Kontron (fostul S&T) - o bucată din fostul imperiu al grupului UTI - compania Altimate, care are în portofoliu sute de proiecte cheie de IT, comunicaţii şi management de trafic în sectorul public, va duce la crearea unei firme cu un business anual de 100 mil. euro, care va putea aborda mai uşor proiectele mari de digitalizare care vor apărea în sectorul public, şi care ar putea avea o valoare de 4 mld. euro pe o perioadă de cinci ani.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Austriecii de la Kontron (fostul S&T) ajung la venituri de 100 mil. euro în acest an, după achiziţia unei bucăţi din fostul imperiu al grupului UTI - compania Altimate. Aceasta este a cincea achiziţie a austriecilor din 2018 până în prezent".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro