Audio-Technica pe piata romaneasca prin RomAudioVideo

3 august 2010

Compania Audio-Technica exista pe piata PRO Audio din anul 1962, avand primul punct de lucru in Tokio, Japonia.
Producator de microfoane high-performance, casti, sisteme wireless, mixere si echipamente electronice pentru uz rezidential si profesional, are in portofoliu Jocurile Olimpice din Beijing, Atena, Sydney si Atlanta, precum si Jocurile Olimpice de Iarna din Torino si Salt Lake City.
Cu numeroase premii de excelenta castigate in domeniu, Audio-Technica este alegerea cea mai buna pentru concerte cu muzica live, studiouri de transmisie si inregistrare, medii business, locasuri sfinte si multe alte aplicatii.

In anul 1993 RomAudioVideo a fost prima companie care a introdus echipamentele Audio-Technica pe piata din Romania. Au fost solicitate casti pentru audienta si monitorizare, microfoane si mixere Disco.

In anul 2010 Audio-Technica a deschis o sucursala pentru centrul si estul Europei in Ungaria- Budapesta, care acopera in momentul de fata Austria, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Serbia, Ucraina, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Bulgaria, Slovenia, Albania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Armenia, Azerbaigian, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kirgistan, Moldova, Uzbekistan, Tajikistan si Turkmenistan.

Cu aceasta ocazie, colaborarea dintre distribuitorul RomAudioVideo si producatorul japonez s-a consolidat, intai pentru ca piata romaneasca are de castigat prin micsorarea timpului si costurilor de livrare, apoi pentru ca Audio-Technica isi mentine si imbunatateste imaginea introdusa acum 27 de ani pe piata audio din tara noastra.

In magazinul online www.audio.ro pot fi gasite promotii saptamanale si documentatii tehnice pentru produsele Audio-Technica, iar echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru sfaturi si servicii de proiectare care sa va ajute in luarea ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Audio-Technica pe piata romaneasca prin RomAudioVideo

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro