Audierea ASF la Senat vine din nou fără rezultate. Întrebarea nr. 1 în cazul Euroins şi City Insurance: De ce ASF le-a lăsat să ajungă la 300 mil. euro subscrieri? ASF a venit din nou cu propuneri, ca în urmă cu un an, şi în continuare supravegherea ASF va fi plătită din buzunarul asiguraţilor

21 martie 2023

Noul şoc cu care se confruntă piaţa asigurărilor, cel al prăbuşirii Euroins, aduce conducerea ASF din nou în faţa Parlamentului pentru clarificări, supravegherea efectivă, sub umbrela căreia patru companii au intrat în faliment în ultimii opt ani, din care cel al City Insurance şi Euroins la diferenţă de doar un an, ridică mult mai multe semne de întrebare, cea mai importantă rămânând, de ce ASF a lăsat două companii să ajungă la subscrieri de 300 mil. euro şi nu s-au luat măsurile necesare din timp.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Audierea ASF la Senat vine din nou fără rezultate. Întrebarea nr. 1 în cazul Euroins şi City Insurance: De ce ASF le-a lăsat să ajungă la 300 mil. euro subscrieri? ASF a venit din nou cu propuneri, ca în urmă cu un an, şi în continuare supravegherea ASF va fi plătită din buzunarul asiguraţilor".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro