ASUS a câștigat 22 de premii iF Design Awards 2019 dintre care 12 pentru ROG

Categorie: IT & C

ASUS a câștigat 22 de premii iF Product Design, un nou record pentru companie pentru cele mai multe produse câștigătoare într-un an. Împărțite pe cinci categorii, incluzând Gaming Hardware/VR, Computere, Telecomunicații, TV/Camere și Medicină/Sănătate, produsele câștigătoare demonstrează angajamentul ASUS pentru inovația în design și excelența în inginerie. Produsele câștigătoare au fost selectate dintr-o serie competitivă formată din 6.375 de produse din 52 de țări.

Câștigătorii categoriei Gaming Hardware/VR sunt:
– laptopurile ROG Strix SCAR II GL704, ROG Strix Hero II GL704, ROG Zephyrus S GX531, ROG Zephyrus GX701 și ROG Mothership GZ700;
– desktopurile ROG Huracan G21 și ROG Strix GL12;
– plăcile de bază ASUS Prime Z390-A și ROG Maximus XI Formula;
– monitoarele ASUS CG32UQ și ROG Strix XG49VQ;
– coolerul pentru procesor ROG Ryujin 360;
– noile căști ROG Delta;
– tastatura ROG Strix Scope;
– hard disk-ul extern ASUS FX EHD-A1T/A2T.

În categoria Computere, produsele câștigătoare sunt laptopurile ZenBook Pro 15/14 (UX580/480) și ZenBook 13/14/15 (UX333/433/533) și robotul Zenbo Junior. Stabilizatorul pentru telefon ASUS Gimbal G3M a câștigat în categoria TV/Camere, iar ASUS Lyra Voice a câștigat în categoria Telecomunicații. ASUS VivoWatch BP a câștigat în categoria Medicină/Sănătate.

IF International Forum Design GmbH, cea mai veche organizație de design, independentă, organizează în fiecare an iF Design Awards. Premiile sunt recunoscute în întreaga lume ca un etalon de calitate pentru produsele care excelează în anumite criterii, inclusiv calitatea designului, gradul de inovare, funcționalitatea, ergonomia și multe altele. Un juriu independent, format din 67 de experți din țări din întreaga lume, evaluează produsele și selectează câștigătorii.


Alte articole