Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, in parteneriat cu ...

12 august 2010

In cadrul campaniei „Sustinem si protejam traditiile si valorile locale”, echipa Asociatiei Romane pentru Reciclare Rorec va derula o ampla campanie de colectare a Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE) in 6 comunitati din arealul Centrului de colectare DEEE, in parteneriat cu Primaria Bistrita.

Vineri 13 august, echipele de colectare vor putea fi intalnite intre orele 12.00-20.00 la punctele fixe amplasate in municipiul Bistrita – Parcarea Stefan cel Mare si Piata Independentei Nord. Actiunea de colectare de vineri se va derula si in comunitatile din Sarata, Ghinda, Viisoara, Slatinita si Sigmir.

Pentru serviciul de colectare de la domiciliu, locuitorii celor 6 comunitati pot apela gratuit Telefonul cetateanului (0263 984), inca de luni 9 august pana vineri 13 august, intre orele 8.00-18.00. Acest numar de telefon este pus gratuit la dispozitia celor de doresc detalii despre campanie sau au decis sa se debaraseze responsabil de deseurile electrice, de catre Primaria Bistrita. Cetatenii din sate pot obtine informatii si de la reprezentantul satesc.

De vineri 13 august si pana duminica 15 august, la Heidenfeld - Viisoara, in zona Taberei Medievale, va fi deschis zilnic, intre orele 12.00-20.00, cortul RoRec. Cei cu grija pentru mediu pot depune si la acest punct orice aparat electric vechi sau defect, conform programului de mai sus.

Toti deponentii de echipamente electrice uzate sau stricate vor participa la o tombola la care pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 50 de premii puse in joc de organizatori. Premiile constau in 5 masini de spalat Whirlpool si ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - AsociaÅ£ia Română pentru Reciclare RoRec, in parteneriat cu ...

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro