Are 26 de ani şi a investit 100.000 euro pentru a aduce în Bucureşti savoarea prăjiturilor de altă dată: "Cel mai tare mă deranjează când aud oamenii spunând că nu avem o tradiţie în acest domeniu"

„Scuză-mă un pic, te rog.“ Începe să vorbească agitat. Clar, cineva la căpatul celălalt al telefonului greşise ceva. Are părul strâns într-o coadă, bretonul îi acoperă fruntea, dar îi lasă ochii la vedere, iar halatul alb cu care este înfăşată îi trădează meseria. Ea este Ana Consulea, 26 de ani, fiica lui Alexandru Consulea, omul care a creat unul dintre cele mai importante repere gastronomice ale Bucureştiului. Ana este agitată pentru că la fel cum tatăl ei a reuşit să revoluţioneze mâncarea tradiţională românească şi ea este la începutul propriei sale revoluţii. Lupta Anei este însă învelită în ciocolată.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Are 26 de ani şi a investit 100.000 euro pentru a aduce în Bucureşti savoarea prăjiturilor de altă dată: "Cel mai tare mă deranjează când aud oamenii spunând că nu avem o tradiţie în acest domeniu"".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro