Aplicatia romaneasca Trip Journal a fost declarata de fanii iPhone cea mai buna din lume

17 noiembrie 2010

Fanii iPhone au declarat aplicatia romaneasca Trip Journal ca fiind cea mai buna din lume. Aplicatia Trip Journal dezvoltata la Cluj Napoca de compania iQuest a primit trofeul "All around best app ever", in cadrul conferintei mondiale a dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone.

 

Acesta este al treilea premiu mondial de amploare primit de programatorii romani pentru aceasta aplicatie, dupa medalia de aur oferita de Google in 2009 la categoria "Aplicatii pentru turism" si castigarea a 2 trofee, la categoriile "Excellence in Design" si "Best paid for app" in cadrul evenimentului Mobile App World 2010, organizat luna trecuta, la Londra.

 

360iDev s-a desfasurat in Austin, Texas, SUA, saptamana trecuta si a reunit sute de specialisti in domeniu din intreaga lume. Pe langa conferinta, evenimentul a reunit si o gala de premii, in cadrul careia fanii iPhone au putut vota online cea mai buna aplicatie dezvoltata vreodata pentru acest tip de smartphone.

 

Dintre toate soft-urile inscrise in concurs, juriul le-a selectat pe cele mai interesante cinci, urmand ca acestea sa fie departajate de votul fanilor. Trip Journal a fost considerata de majoritatea drept cea mai buna din lume. De altfel, aplicatia romaneasca este folosita in prezent de peste 60.000 de posesori de iPhone, cei mai multi fiind din SUA, Marea Britanie si Germania.

Pe langa competitia "All around best app ever", evenimentul din Texas a mai gazduit alte trei concursuri: "Best Looking Game iPhone", "Best Looking App iPhone" si "Best Solo Effort".

 

Trip Journal, prin integrarea cu Google Earth, ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a impartasi cu prietenii si familia informatii actualizate despre locurile pe care le viziteaza, urmarirea rutelor prin GPS si vizualizarea pe Google Maps, memorarea coordonatelor, realizarea si postarea de poze, inregistrari video, comentarii si articole pe blog.

 

Trip Journal este integrata de asemenea cu Facebook, prin aplicatia special creata pentru reteaua de socializare. Astfel, orice utlilizator de Facebook poate fi la curent, in timp real, cu calatoriile efectuate de catre prietenii din lista lor. In plus, Trip Journal exporta fotografiile si inregistrarile video si pe alte site-uri precum Flickr, Picasa si Youtube, iar pe Twitter poate trimite pozitia actuala a utilizatorului.
 

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro