Anunturi utile pentru cei are vor sa cumpere un apartament confortabil!

Categorie: Afaceri, Diverse

Desi piata imobiliara pentru case a fost la mare cerere in ultimul timp, multi oameni inca prefera sa se mute intr-un apartament, deoarece au o serie de beneficii precum: caldura la preturi avantajoase, protectie, deseori apartamentele sunt situati in locatii avantajoase, vecini si nu necesita intretinere in plus spre deosebire de case, unde se gaseste intotdeauna ceva de facut. Piata de anunturi de la fideliacasa.ro ofera o multitudine de apartamente Iasi in cartiere bune la preturi facute pentru bugetul tuturor.

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara un apartament?

Inainte de a semna contractul, intereseaza-te cat de veche este cladirea si daca exista probabilitatea sa apara, ulterior, diverse probleme care sa necesite reparatii sau inlocuiri ale instalatiilor sau altor elemente constructive. Iti recomandam sa soliciti un raport asupra cladirii din partea unui arhitect sau inginer, inainte de a cumpara. De asemenea, inainte sa cumperi, viziteaza apartamentul cu un specialist in domeniul constructiilor, pentru a-ti semnala orice posibil inconvenient de constructie.

Cand alegi apartamentul, ai grija ca balconul sau macar una dintre ferestre sa aiba acces la soare si sa nu ai privelistea blocata de alte cladiri. Este destul de greu, mai ales in Bucuresti, dar nu imposibil.

Inainte sa cumperi, verifica si care sunt cheltuielile de intretinere a acestuia si daca ai acces la parcare. Uita-te pe listele de intretinere sa vezi cam cat se plateste in bloc pentru utilitati, in cazul unui apartament similar celui dorit de tine. De asemenea, poti intreba viitorii posibili vecini despre taxele si impozitele pe care le platesc pentru proprietati similare.

Daca ai o masina, nu uita sa te interesezi despre locul de parcare. Intreaba vanzatorul daca ai parcare asigurata sau daca va trebui sa platesti suplimentar pentru aceasta. Incearca sa afli de cine vei fi inconjurat pentru mai multi ani ai vietii tale, inainte de a semna un contract. Iti va fi foarte greu sa locuiesti langa un vecin prea zgomotos sau amator de petreceri, dar si langa persoane cu un auz mult prea sensibil. Daca privesti problema din punct de vedere financiar, un apartament cu o vedere frumoasa este mai scump. Desigur, va costa putin mai mult, dar atunci cand vei dori sa vinzi sau sa inchiriezi, poti castiga o suma semnificativa. Mai mult, astfel de apartamente sunt foarte competitive pe piata imobiliara din Romania: in ciuda faptului ca cumparatorul sau chiriasul se concentreaza pe zona apartamentului, reparatiile si starea casei, toate celelalte lucruri fiind egale, va alege un apartament cu o vedere frumoasa de la fereastra. Prin urmare, recomandabil este sa nu economisesti pe locatia locuintei alese.

In acest sens, este important, in general, aspectul apartamentului. Aspectele standard, cu care multi sunt obisnuiti, devin treptat un lucru de domeniul trecutului. Un numar mare de zone separate intre ele prin pereti creeaza senzatia de a trai intr-o cutie. Si cu cat apartamentul este mai vechi, cu atat mai putin va avea o bucatarie mai mare. Prin urmare, merita sa alegi apartamente noi moderne. Cel mai adesea, indiferent de aspectele totale, bucatariile din astfel de apartamente sunt mult mai spatioase.

Daca atentia se indreapta spre apartamente 3 camere Iasi, atunci clientii au doar de beneficiat, deoarece acestea sunt printre cele mai avantajoase structuri de tip apartament. Locuintele de acest tip ofera spatiu din belsug si confort. Preturile pot sa varieze in functie de anul de constructie, tipul de apartament, imbunatatirile facute daca este deja locuit si pozitia in oras.

Exista multe ansambluri Iasi noi care ofera apartamente de tip penthouse si de cele mai multe ori sunt preferate de cuplurile tinere care isi doresc sa beneficieze de toate utilitatile moderne!

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro


Alte articole