Anunț recrutare și selecție membru în Consiliul de Administrație al Societății AQUAVAS S.A. Vaslui

7 ianuarie 2020

Asociaţia pentru Dezvoltare Intercomunitară de Utilităţi Publice pentru Serviciul de Alimentare cu Apă şi de  Canalizare din Municipiile Vaslui, Bârlad, Huși și Orașul Negrești, Județul Vaslui ( APC Vaslui ), în calitate de autoritate publică tutelară, asistată de expertul independent FOX MANAGEMENT CONSULTANTS SRL anunţă începerea procesului de recrutare şi selecţie pentru 1 (una) poziţie de membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii AQUAVAS S.A. Vaslui.

Condiţiile de desfăşurare, respectiv de participare la concurs şi conţinutul dosarului de înscriere sunt afişate la sediul ADI APC Vaslui, pe site-ul www.apc-vaslui.ro şi pe site-ul Societăţii AQUAVAS S.A. Vaslui www.aquavaslui.ro.

Dosarul de candidatură se va depune până la data de 7 februarie 2020, ora 16:00, la registratura ADI APC Vaslui, Str. Decebal, nr.16, etaj 2, camera     nr. 8, Vaslui, în dosar plic închis şi sigilat, unde va primi un număr de înregistrare şi data certă a depunerii. Dosarul va avea menţionat “Candidatura pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii AQUAVAS S.A. Vaslui, precum numele şi prenumele şi domiciliul candidatului.

Relatii suplimentare se pot obtine la tel: 0799.35.85.82.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro