Antreprenori locali. Transportatorul Sorcani din Sibiu, un business de 85 mil. lei: „Diversificarea portofoliului şi digitalizarea reprezintă principalele priorităţi în acest an“. Are un parc auto compus din 140 de camioane şi a mai comandat încă 12 camioane pentru acest an.

22 aprilie 2024

Transportatorul de mărfuri Sorcani din Sibiu, companie controlată de antreprenorul Mircea Barbu şi fondată în 1993, una din cele mai dinamice firme de transport de pe piaţa locală, a finalizat anul trecut cu afaceri de 88,4 milioane de lei, în creştere cu 14% faţă de anul anterior, iar pentru acest an estimează un avans cu două cifre, potrivit datelor de la mfinante.ro şi oficialilor companiei.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Antreprenori locali. Transportatorul Sorcani din Sibiu, un business de 85 mil. lei: „Diversificarea portofoliului şi digitalizarea reprezintă principalele priorităţi în acest an“. Are un parc auto compus din 140 de camioane şi a mai comandat încă 12 camioane pentru acest an.".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro