Antreprenori locali. Producătorul de preparate din carne Killer din Suceava: „Producem la capacitate maximă. Cererea pentru exporturi s-a dublat. Avem 250 de angajaţi, pe care i-am împărţit în două schimburi, şi lucrează o săptămână un schimb, o săptămână celelălalt.“

2 aprilie 2020

Alexandru Scheul, antrepre­no­rul român care deţine businessul Killer din comuna Horodnic de Jos, judeţul Suceava, o companie cu 250 de angajaţi şi o capacitate de producţie de mezeluri de 15 tone/zi, spune că cererea pentru preparate din carne din piaţa externă s-a dublat, odată cu apariţia noului coronavirus (SARS-CoV-2).

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Antreprenori locali. Producătorul de preparate din carne Killer din Suceava: „Producem la capacitate maximă. Cererea pentru exporturi s-a dublat. Avem 250 de angajaţi, pe care i-am împărţit în două schimburi, şi lucrează o săptămână un schimb, o săptămână celelălalt.“".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro