Angajatori de Top continua online pana la sfarsitul lunii aprilie 2012

2 aprilie 2012

Candidatii care nu au putut ajunge in cele doua zile ale evenimentului Angajatori de TOP, cei care locuiesc in alte orase sau cei care se afla in afara tarii pot aplica pentru joburile deschise de companiile participante pana la sfarsitul lunii aprilie pe www.hipo.ro Pe portalul www.hipo.ro candidatii pot afla mai multe informatii despre cele 90 de companii participante, cele 3000 de oportunitati de cariera si profilul cautat de angajatori pentru pozitiile deschise.


In cele 2 zile de targ peste 15 000 de profesionisti cu experienta, absolventi, masteranzi si studenti au participat la cel mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de TOP. In cadrul evenimentului, candidatii au aplicat pentru pozitiile oferite de angajatori si au discutat cu reprezentanti ai companiilor in cadrul celor 27 de workshpuri si 2 conferinte tematice.


La eveniment au participat peste 90 dintre cele mai active companii din industriile IT&C, outsourcing, consultanta, bancar, inginerie, bunuri de larg consum si retail, iar in aceasta primavara departamentele cu cele mai multe pozitii oferite de companiile participante la Angajatori de TOP au fost contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare software, logistica, vanzari, relatii cu clientii si inginerie. Pentru studenti si absolventi in cadrul evenimentului au fost deschise 600 de pozitii de internship si trainee in toate departamentele mentionate. Pentru oportunitatile de cariera oferite de companiile participante, candidatii pot aplica pana la sfarsitul lunii aprilie pe www.hipo.ro

“Au fost, ca la fiecare editie "Angajatori de Top", doua zile efervescente, in care am intalnit foarte multi tineri talentati, atat cu profil de IT, cat si economic sau de comunicare. Ma bucura faptul ca majoritatea candidatilor sunt vorbitori de limba engleza si multi dintre ei sunt fluenti si in a doua limba straina.


Am cunoscut studenti pasionati de software sau hardware care au venit sa afle ce tehnologii trebuie sa aprofundeze pana la finalul studiilor, astfel incat sa aiba sanse cat mai mari de angajare in momentul absolvirii. Cu masteranzii si absolventii am discutat in detaliu posturile cu profil junior pe care le avem in aceasta perioada si i-am incurajat sa participe in continuare la cat mai multe workshopuri, conferinte si seminarii de cariera din care se pot informa despre companiile care ii atrag. Este foarte important ca, in momentul alegerii jobului potrivit, candidatii sa aiba cat mai multe informatii privind mediul de lucru in companie, posibilitatile de dezvoltare personala si profesionala, cultura companiei si valorile pe care le aceasta le promoveaza. Vor fi astfel cu un pas mai aproape de certitudinea ca jobul ales este intr-adevar jobul pe care si l-au imaginat. Felicitari "Catalyst" pentru inca o editie de succes a celui mai mare eveniment de cariera din Romania!” a declarat Lavinia Protopopescu, EMEA Senior Recruitment Consultant, Oracle.


“La Angajatori de TOP am intalnit un numar foarte mare de candidati specializati in contabilitate, finante, marketing si vanzari. Foarte multe persoane cu experienta extracurriculara pe care ii vom contacta pentru programele de internship si trainee pe care le avem deschise in aceasta perioada. Pentru urmatoarea editie Anagajatori de TOP, le recomadam tinerilor sa fie mult mai hotarati cu privire la cariera pe care si-o doresc sa o urmeze” a declarat Tiberiu Borza, Recruitment Specialist, L’Oreal Romania.


“Daca in trecut procentul studentilor si proaspat absolventilor era mare, anul acesta in cadrul evenimentului Angajatori de TOP am intalnit foarte multe persoane cu experienta, iar dintre acestia multi isi doreau ocuparea unul loc de munca, ci nu doar prospectarea pietei. Apreciem si incurajam initiativa organizatorilor in ceea ce priveste modalitatea de scanare a CV-ului” a declarat Codruta Lapadat, Coordonator Recrutare si Selectie, Tenaris Silcotub.


“In fiecare an participam la Angajatori de Top deoarece apreciam organizarea impecabila si tehnicile inovative de a interactiona cu candidatii, precum scannerul de CV-uri, prin care au incurajat aplicatiile online. La Coca-Cola HBC Romania desfasuram anual programe pentru tineri talentati si cu potential, iar prezenta la Angajatori de Top a reprezentat si anul acesta o oportunitate de a descoperi si interactiona cu aplicanti de calitate pentru programul nostru de Management Trainee, lansat in cadrul acestei editii de targ” a declarat Manuela Preoteasa, HR Services Manager, Coca-Cola HBC Romania.


Un concept inovator al aceastei editii Angajatori de TOP a fost modalitatea in care vizitatorii au putut aplica CV-ul pentru pozitiile deschise de companiile participante. Cu un singur CV BarCODE candidatii au aplicat la cele peste 3000 de oportunitati de cariera. Pentru targul de cariera Angajatori de TOP au fost descarcate de pe www.hipo.ro 9.998 de CV BarCODE pe care ulterior candidatii l-au printat intr-un singur exemplar si au venit cu el la eveniment.

“Ne bucuram pentru succesul inovatiei CV BarCODE si pentru feedback-ul pozitiv primit din partea companiilor participante. Urmatoarea editie a targului de cariera Angajatori de TOP va avea loc in luna octombrie 2012. Mai multe informatii vor fi disponibile pe www.hipo.ro” a declarat Adrian Stanescu, Project Manager Angajatori de TOP.


Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: proiectul „Top Talents Romania”, publicatiile anuale „Ghidul Angajatorilor” si portalul de cariera www.hipo.ro.

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2023 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro