În ultimii doi-trei ani, marcaţi de inflaţie record, preţurile din restaurante, cafenele şi baruri au crescut văzând cu ochii, în unele cazuri dublându-se sau chiar triplându-se. Aşa se face că o cafea a ajuns să coste şi peste 20 de lei (un cappuccino), iar pentru o ciorbă, un român poate scoate din buzunar chiar şi 50 de lei (echivalentul a 10 euro).
Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Analiză ZF. Preţurile din restaurantele şi cafenele din România, la raport: De mai bine de doi ani, lună de lună, inflaţia din ospitalitate sare de 10%. Dacă în august 2021, o ciorbă costa 20 de lei, astăzi ea este 28,5 lei, adică cu 42,5% mai mult. Cât se mai pot duce preţurile în sus?".
Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro