Analiză ZF. O nouă piaţă „adulmecată“ de grupurile străine: agenţiile internaţionale de turism intră în România atrase de cele 8 mld. euro cheltuite de români pe vacanţe în afara ţării. Piaţa agenţiilor de turism, cu afaceri de 1 mld. euro anual, este puternic antreprenorială

Piaţa de turism locală, dominată de antreprenorii români, devi­ne un punct de interes pentru marile grupuri internaţionale de turism. Apetitul tot mai cres­cut al românilor pen­tru vacan­ţe s-a tradus în ulti­mii ani în creşteri impresionante ale sumelor lăsate de aceştia pe călătoriile în afara ţării. În 2023, românii au lăsat 8,4 miliarde de euro pe vacanţele în afară, în creştere cu aproape 20% faţă de anul anterior.

Acest articol publicat in categoria "Revista Presei" poate fi citit integral in "Ziarul Financiar".
Click aici pentru vizualiza articolul integral articolul - "Analiză ZF. O nouă piaţă „adulmecată“ de grupurile străine: agenţiile internaţionale de turism intră în România atrase de cele 8 mld. euro cheltuite de români pe vacanţe în afara ţării. Piaţa agenţiilor de turism, cu afaceri de 1 mld. euro anual, este puternic antreprenorială".

Alte articole

Ooni Koda
© Copyright 2024 BaniSiAfaceri

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro